Yli pyykkivuorten

Helpotus lastenhoito-ongelmaan (arvonnan voittaja)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
sisarukset

Oma aika lasten ollessa pieniä on monille toteutumaton haave. Isovanhemmat asuvat kaukana tai eivät ehdi tai halua auttaa tai heitä ei enää ole. Ystävät ovat kiireisiä tai uudella asuinpaikalla ei ole vielä löytynyt ympärille ihmisiä, joilta voisi kysyä apua. Omaa aikaa olisi kuitenkin pakko saada edes joskus, edes vähän. Edes sen verran, että voisi käydä yksin lenkillä tai hammaslääkärissä.

Lue tästä:

Onko oma aika itsekkyyttä lasten ollessa pieniä?

Saako 13-vuotias olla lapsenvahtina?

lstenhoitaja

Sitly.fi-nettipalvelun kautta sopiva lapsenvahti

Sain arpoa yhdelle lukijalleni Sitly.fi:n kahden kuukauden Premium-jäsenyyden, joka helpottaa sopivan lapsenvahdin löytämistä. Palkinnon arvo on 84 euroa.

Babysitter.fi on palvelu, jossa lapsenvahdit ja lapsenvahtia etsivät kohtaavat. Babysitter.fi informoi säännöllisesti uusista rekisteröityneistä lastenhoitajista ja lapsenvahdeista sekä perheistä, jotka etsivät lastenhoitajaa tai lapsenvahtia. Palvelussa etsitään lapsenvahtia ja lastenhoitajan työtä yhdessä ihan oman kodin läheltä, omasta kotikunnasta. Palvelussa voit rekisteröityä joko lapsenvahdiksi tai perheeksi, joka etsii juuri sitä oikeaa lapsenvahtia.

Arvonnan voittaja

Onnea nimimerki Mymmeli! Otan sinuun yhteyttä.

 

Lue myös

X