Yli pyykkivuorten

Seuraa meitä Instagramissa @ylipyykkivuortenblog

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Yli pyykkivuorten
Yli pyykkivuorten

Hetkiä arjen keskellä: omakotitalon sisustamista, ystäviä, pöydän kattamista kauniisti, iltasatuhetkiä, täydellinen kaaos pienimmän huoneessa, ansaittu viinilasillinen miehen kanssa… Meidän arkea voit seurata blogini Instagram-tililtä @ylipyykkivuortenblog. Instagram päivittyy aika paljon useammin kuin blogi, joten hyppää ihmeessä mukaan! Voit halutessasi seurata myös toista tiliäni, jonka löydät nimellä @hanna.maaria.p.

Blogini löydät myös Facebookista nimellä Yli pyykkivuorten. Tällä sivulla on usein kivasti keskusteluja blogipostauksista sekä välillä kuvia meidän arjesta, ja lasten hyviä kommentteja eri tilanteista. Liity seuraajaksi!

Yli pyykkivuorten

Minä taidan ottaa nyt sen ansaitun lasillisen viiniä ja olla vaan hetken. Ihana, ihana viikonloppu! Huomenna me lähdemme Turkuun yhdeksi yöksi ilman sen suurempia suunnitelmia. Tarkoituksena vain nauttia Turun fiiliksestä, käydä jossain kivassa ravintolassa ja ehkä käydä Väskin saarella isommat ja Muumimaailmassa pienemmän kanssa. Toivotaan, että luvatut (uhatut) ukkoskuurot pysyvät poissa.

Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on? Ilahdun ihan tosi kovasti, jos jätät kommentin ja jos klikkaat itsesi Instan ja Facebookin tilien seuraajaksi! Teille me tätä hommaa tehdään. Ihana olisi kuulla kuka, ja missä, lukee tätä postaustani, jota kirjoitan tässä takkahuonemakkarissamme miehen katsoessa leffaa ja lasten nukkuessa.

Jätä joku merkki itsestäsi, olisi ihan huippua! Kerro viikonlopustasi tai esitä vaikka toive, mistä kirjoittaisin seuraavaksi. Puss och kram!

Lue myös

X