Yli pyykkivuorten

180m2: Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone, osa 3

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
remontti

Kirjoitin heinäkuussa postauksen remontistamme. Kesällä alkaneessa remontissa sähkölämmitys vaihdettiin maalämpöön, poistoilma ajettiin autotallin sijaan ulos ja lämminvesivaraajat poistettiin, ja niiden tilalle oli tarkoitus rakentaa kodinhoitohuone.

Suunnittelu oli aika haastavaa, koska tilassa on paljon putkia, joihin on päästävä käsiksi. Halusimme hyödyntää tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Purkutöiden jälkeen huone pestiin hyvin kokonaan. Lattiat ja seinät maalattiin. Mieheni rakensi seinille kodinhoitohuoneen kalusteille tukirakenteet.

Valitsimme kalusteet sekä suunnittelimme, miten kalusteiden takana oleviin maalämmön keruupiirin putkiin ja aurinkokeräimen putkiin pääsee helpoiten käsiksi. Ratkaisimme asian kiinnittämällä välitilan levyn liikkuvalle kiskolle sekä huoneen nurkkaan paneeliverhon.

What a fiiling, kodinhoitohuoneemme on muutamaa sähkötyötä vaille valmis! Enää pitäisi tilata sähkömies tekemään muun muassa uusia pistorasioita, niin sitten olisi valmis!

Kuvat ennen, puolivälissä ja nyt.

Näkymä suoraan ovelta.

remontti, kodinhoitohuone, lämminvesivaraaja, omakotitalo vesivaraaja, maalämpö kodinhoitohuone, energiaremontti, lämminvesivaraaja, kodinhoitohuone remontti kodinhoitohuone, energiaremontti remontti remontti remontti remontti

Näkymä ovelta vasemmalle.

energiaremontti

kodinhoitohuone energiaremontti, remotti

Näkymä ovelta oikealle.

Saimme remontissa vielä tilaa naulakolle, johon voi laittaa remontti-, jumppa- ja lenkkivaatteet, joita voi käyttää vielä toisenkin tai kolmannenkin kerran. Aiemmin siinä kohdassa oli iso ritiläkorikaappi, jossa oli pyykit.

Remontti onnistui kyllä ihan tosi hyvin, saatiin kaikki neliöt käyttöön! Lattian ja seinien maalaaminen muutti tilaa tosi paljon.

remontti

Eikö muuttunutkin tila hurjasti? Mitä remontteja te olette tehneet tai mistä haaveilette?

Related posts

  1. Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone. Postaussarjan osa 1
  2. Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone. Postaussarjan osa 2
  3. Tytön huoneen tapetointi
  4. Pojan huoneen tapetointi
  5. DIY sängyn maalaus ruskeasta valkoiseksi

Lue myös

X