Yli pyykkivuorten

Tänään olen onnellinen, koska…

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Muumit
Muumit

…Aava tuli hymyilemään eteeni huulet kiiltäen ja ilmoitti sitten huulet törröllä, että jos haluan huulikiiltoa, niin hän voi kyllä antaa sitä minulle pussaamalla.

…sain töissä yhden projektin valmiiksi.

…sanoin töissä, että nyt pitäisi olla edes suklaata projektini valmistumisen kunniaksi. Työkaveri piipahti huoneeseensa ja ojensi sitten minulle Muumi-tikkarin ja kaksi Muumi-lakua. Voiko olla parempaa? Muumi-tikkari!! Muumi-tikkari ystävältä!

…alan tutustua uuden työpaikkani työkavereihin paremmin. Ihanaa, kuulun mahtavaan porukkaan! Meillä oli tosi kivaa kahvitauoilla tänään.

…itse asiassa työkavereista on tullut ihan ystäviä.

…Henrik kertoi minulle iloisesti omia kuulumisiaan.

…mies tuli kotiin työmatkalta.

…olen viestitellyt tänään tosi monen ystäväni kanssa. Ilman heitä en olisi minä. Nämä ystävät hyväksyvät minut juuri tällaisena kuin olen. Tässä iässä en jaksa enää olla muuta kuin olen tai pyrkiä miellyttämään koko ajan.

…yritämme kömpiä kotiluolistamme ja tutustua naapureihin. Suunnittelimme tänään neljän naisen syömään menoa. Toivon, että se onnistuu.

…Henrikin luokan ensi syksyn leirikoulun varainhankintaprojekti, joka on vastuullani, on edistynyt hienosti.

…Matildalla on huomenna hurjan vaikea historian koe, mutta kun kyselin, hän osasi ihan hienosti vaikeita asioita 1920-luvun Neuvostoliiton, Saksan ja Italian historiasta.

…sain jonottamani peruutuspaikan vatsa-peppu-reisijumppaan. Mä tulen kohta olemaan niiiiin tikissä! 😉 Tai jotain. Jumppapaikan saaminen on alku. Edes jotain sekin.

…sovin tänään lisää arvonnasta, jonka järjestän blogini lukijoille Facebookissa, jos saan 2000 tykkääjää täyteen. Se on tosi lähellä. Tämä arvonta on niin ihana, että en voi lopettaa hymyilemistä. Pian, toivon!

…Aava tuli monessa välissä halaamaan.

…olen saanut hoidettua tänään monta asiaa, joita en ole ehtinyt aiemmin hoitaa.

…ostin ystäväni kanssa minulle, hänelle ja isoille tytöillemme liput Mamma Mia -konserttiin Helsinkiin toukokuulle.

…en tehnyt tänään mitään kotitöitä, ja se oli mahtavaa! Ehtii ne tehdä myöhemminkin, ei ne likapyykit kodinhoitohuoneessa ja kuivat koivunlehdet eteisessä ryhdy vastarintaan, vaikka en koskenutkaan niihin tänään.

…lokakuussa on paljon kivoja tapahtumia ja juhlia. Saamme myös lapset ihanille ystävillemme hoitoon ja lähdemme kahdestaan viikonlopuksi pienelle matkalle!

…syksy antaa virallisesti luvan laittaa villasukat jalkaan ja juoda sohvalla peiton alla kaakaota (punaviiniä, mitä näitä nyt olikaan).

 

Mistä sinä olet onnellinen tänään?

Yli pyykkivuorten -blogi Instagramissa ja Facebookissa.

Lue myös

X