Yli pyykkivuorten

Vähän angstausta, ja arvonnan voittajat

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Elivo ihoravinne
Elivo ihoravinne

Heipparallaa! Jotenkin tänään, ja koko viikolla tähän asti, on ollut kaikki puhti pois. Sitten huomenna perjantaina, kun pääsee töistä kotiin, tekee mieli tanssia oikein kunnon Thank God It´s Friday -tanssi. Tämä viikko on tuntunut tosi pitkältä eikä vähiten sen vuoksi, että viime viikonloppuna oli minuuttiaikataulu muun muassa talkoiden, säbäturnauksen ja ihan palkkatöiden vuoksi.

Tällä viikolla A. on ollut työmatkalla. Vaikka meillä on isot lapset, niin kyllä silti illat täyttyvät ruuanlaitosta, keittiön siivoamisesta, pyykinpesusta, kokeisiin kyselystä, seuraavaan päivään valmistautumisesta koulun erityispäivineen ja kolmen lapsen harrastuskyydityksistä. Jätin suosiolla omat jumpat väliin, kun Aavan hoitoon saaminen tai sumpliminen, ehtivätkö sisarukset vahtia häntä omien harrastustensa ohella, on välillä hankalaa. Illalla olen sitten vielä avannut blogin, joten nyt tuntuu, että olen tehnyt töitä, kotitöitä ja blogitöitä ja ajanut autoa kaiken hereilläoloajan – ja sitten taas nukkunut liian vähän.

Nyt taas osaa arvostaa yhä enemmän kahden vanhemman taloutta. Ihan mahtavaa on, että kun toinen tekee ruuan, niin toinen siivoaa keittiön. Toinen vie lapsen treeneihin, niin toinen käy sillä aikaa kaupassa, ellei treeneihin viejä jopa ehdi käydä treenien aikana kaupassa. Toinen pesee pienimmän hampaat ja lukee iltasadun, niin toinen voi käydä sillä aikaa lenkillä. Hatunnosto yksinhuoltajille ja muille, jotka kantavat yksin vastuun arjesta. Respect!

Olen tässä iloisena huomannut, että blogin Facebook-sivun tykkääjämäärä hyppäsi tällä viikolla reilusti yli 2000 tykkääjän. Mahtavaa, kiitos teille ihanille! Lupasin upean arvonnan, jos luku täyttyy. Siitä lisää ensi viikolla, kun saan kivan paketin postista ja ehdin vähän kuvailemaan. Pysykää kuulolla!

Elivon arvonnan voittajat

Elivo Puhdistusvaahdon, Elivo Käsivoiteen ja Elivo Ihoravinteen (setin arvo 40 euroa) arvonta-aika päättyi eilen. Matilda halusi toimia onnettarena ja klikata arvontakonetta random.org-sivustolla.

Elivon tuotepaketit voittivat nämä kommentit: 

arvonta

Onnea voittajille! Laitan teille sähköpostia.

Mukavaa viikonloppua muruset! Kohta saa alkaa jo treenata tgif-tanssia. Viikonloppu, täältä tullaan! Meillä ei olekaan ihan mikä tahansa viikonloppu vaan todella kauan odotettu pieni parisuhdeloma! Kuvia päivittyy lauantaina ainakin Instaan, kurkkaa täältä.

Mukavaa viikonloppua!

Lue myös

X