Yli pyykkivuorten

Jättineulepeitto – syksyn ihanin sisustustrendi. Arvonta!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
MiLanka Craft

Kaupallinen yhteistyö MiLanka Craft

Sataa vettä putkeen jo viidettä päivää. Ulkona on yhtä pimeää kuin mummolan mullantuoksuisessa kellarissa, jonka lamppu on palanut jo ehkä joskus 1990-luvulla. On kylmä, ja tuuli pyörittelee sadetta vaakasuoraan päin kasvoja.

On aika käpertyä kotiin sohvalle!

Illalla saa ihan rauhassa ja hyvillä mielin hyggeillä kotona rakkaimpien kanssa. Saa ottaa käteen lehden ja mukin täynnä höyryävää, tai vaikka kuplivaa, juomaa ja vetää lämpimän peiton jalkojen päälle.

Syksyn ehdoton sisustustrendi on mielestäni ihanan muhkea ja pehmeä jättineulepeitto. Käsintehty, taatusti kotimainen käsityö on kaunis ja kuin luotu jokaisen olohuoneeseen sohvan päälle tai makuuhuoneeseen sängyn päälle. Jättineulepeitto, we love it!


MiLanka Craft

2000 tykkääjää, kiitos!

Katselin alkusyksyllä iloisena, että blogini Facebook-sivuilla oli reilusti yli 1900 tykkääjää. Kerroin sivuilla, että jos saan joskus 2000 tykkääjää täyteen, järjestän jonkun tosi mahtavan arvonnan. Yllätyksekseni tuo upea luku täyttyi juuri, joten on aika järjestää arvonta!

Syksyn pimeyttä angstatessani ja Facebookia selatessani törmäsin taas näihin jättineulepeittoihin. Löysin ilokseni kokemäkeläisen yrittäjän Milka Jokelan, joka tekee MiLanka Craft -yrityksessään muun muassa jättineulepeittoja sekä muita käsin neulottuja uniikkeja sisustus- ja käyttötekstiilejä. Milka lähti mielellään kanssani yhteistyöhön järjestämään teille hienon arvonnan!

MiLanka Craft
MiLanka Craft

Arvonta: voita jättineulepeitto

Saan arpoa yhdelle lukijalleni ylellisen MiLanka Craftin jättineulepeiton! Peiton koko on noin 90 cm x 160 cm, se on 100-prosenttista villaa ja sen arvo on 155 euroa (sis. alv).

MiLanka Craftin jättineulepeittovalikoimaa voit selata tästä.

MiLanka Craftin muut tuotteet, kuten esimerkiksi 100-prosenttisesti kotimaisen, suomenlampaan kampavillalangasta tehdyn Suomi 100 -villashaalin löydät täältä.

Näin osallistut arvontaan:

  1. Valitse alla olevista kuvista haluamasi jättineulepeiton väri (harmaa, kanervanpunainen, valkoinen).
  2. Kirjaudu Facebookiin.
  3. Tykkää sivusta Yli pyykkivuorten (Löydät sivun tästä).
  4. Tykkää sivusta MiLanka Craft (Löydät sivun tästä).
  5. Kommentoi Yli pyykkivuorten -blogin Facebook-sivulla tämän postauksen alla olevassa Facebookin kommenttikentässä, minkä värisen jättineulepeiton haluat, jos voitat arvonnassa. Arvontaan ei voi osallistua blogin kommenttikentässä eikä blogin Instagram-tilillä.
  6. Arvonta-aika päättyy 7.11.2017 klo 20.

MiLanka Craft

Onnea arvontaan!

Lue myös

X