Yli pyykkivuorten

Onneksi tämä joulu on mennyt hyvin…

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
joulu

Meillä on mennyt joulu mukavasti. Hyvää ruokaa liikaa, ihania lahjoja, jouluinen sää, vain yksi koululaisten kännyköiden takavarikoiminen hetkeksi, muutama hepuliriehuminen jännityksestä ja kaikesta, Aavan tärinä ja pelko siitä, jos pukki tuleekin ja rentoa yhdessäoloa. Aava siis pelkää hysteerisesti pukkia, lue tästä.

Olemme tehneet kaiken suunnitelmien mukaan, ei tullut mitään yllätyksiä. Kerroin jouluperinteistämme tässä postauksessa.

jouluruuat

Tässä jouluaikaa isovanhempien kanssa viettäessämme, ja minun köhiessäni pienessä flunssassa, muistelimme viime joulua. Se joulu oli kyllä todellinen vitsi! Lähdimme viettämään 12 hengen sukujoulua Itä-Suomeen, vaikka Henrikillä oli lämpöä. Siitä se riemu sitten repesi. Eipä sitä koskaan voi ennustaa, kuinka kauan lapsi sairastaa, mutta ei sitäkään, että tarttuuko se. Viime jouluna se todellakin tarttui… Siihenkin nähden tämä joulu on ollut ihan mielettömän upea.

Lue tästä postaus Toimme sukujouluun taudin.

jouluaatto

Me alamme nyt pelaamaan joululahjaksi saamamme aikuisten strategiapeliä Castles of Mad King Ludwig ja otamme lasillisen viiniä. Joululoma, me ollaan niin ansaittu tämä!

Miten teidän joulunne on mennyt?

Lue myös

X