Yli pyykkivuorten

Ilotulitukset Pirkanmaalla 31.12.2017. Tapahtumia myös lapsiperheille!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
uusivuosi 2018
uusivuosi 2018

Keräsin tähän postaukseen Pirkanmaalla olevia uudenvuodenvastaanottoja ja ilotulituksia sunnuntaina 31.12.2017. Millaisia uudenvuodensuunnitelmia teillä on?

Tampereella järjestetään Timantteja Taivaalla 2018 -ilotulitus Ratinan suvannossa kello 21.50. Yritykset haluavat kiittää ilotulituksella asiakkaitaan ja ilahduttaa uudenvuoden juhlijoita. Lue lisää tästä.

Ylöjärvellä koko perhe juhlii uutta vuotta koko sunnuntaipäivän. Ohjelmassa on avoimet ovet sulkapalloon Liikuntakeskuksessa, yleisöluistelua jäähallissa, pomppulinna ja temppurata lapsille Liikuntakeskuksessa, Lastenorkesteri Kengurumeiningin esitys sekä kello 20 ilotulitus. Lue lisää tästä.

Pirkkalan keskustassa järjestetään Pirkkala-seuran ja Pirkkalainen-lehden ja sen yhteistyökumppaneiden ilotulitus. Tapahtumassa on makkara- ja mehutarjoilu, uudenvuoden tervehdykset ja Pirkkalan puhallinorkesterin musiikkiesitys. Tapahtuma alkaa kello 22, ja ilotulitus on kello 22.30.  Lue lisää tästä.

Kangasalan torilla järjestetään Suomi 100 -juhlavuoden päättymisen kunniaksi ilotulitus kello 18. Tapahtumassa kuullaan myös tervehdyspuheita. Torikahvio on avoinna. Tapahtuman järjestävät Kangasalan kunta ja OP Kangasala. Lue lisää tästä.

Nokian kaupungin sivuilta en löytänyt uudenvuodenvastaanotosta tietoja, mutta sen sijaan siellä järjestetään ainakin koko perheen loppiaistapahtuma 6.1.2018 jäähallissa ja uimahallissa. Lue lisää tästä.

Tiedättekö, järjestetäänkö uudenvuoden ilotulitus tänä vuonna esimerkiksi Valkeakoskella, Nokialla, Vesilahdessa tai Akaassa? Vinkkaa, niin lisään listaan.

uusivuosi 2017

Millaisia suunnitelmia teillä on uudeksivuodeksi? Käyttekö katsomassa raketteja tai ammutteko itse?

Lue myös

X