Yli pyykkivuorten

Heippa joulu, tervetuloa kevät!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Minä ja Aava siivosimme perjantai-iltana joulun pois kotoa, kun muut eivät olleet kotona. Aika nopeasti uudenvuoden jälkeen se joulufiilis menee ohi ja tekee äkkiä mieli saada kaikki punainen ja jouluinen pois. Meillä oli tänä jouluna ensimmäistä kertaa ikinä muovikuusi. Se oli ihan kiva, vaikka olinkin monta vuotta vastustanut ajatusta muovikuusesta. Se oli kuitenkin ihan kaunis ja helppo ja toi joulun kotiin jo joulukuun puolivälissä.

Vein lasten tekemät tontut varastoon, otin pois olohuoneen verhotangoissa olleet jouluvalot ja tosiaan otin sen kuusen pois. Tuli taas avaruutta ja valoa olohuoneeseen!

Meidän olohuone ja makuuhuone ovat sävyiltään harmaita. Näin kevättalven aurinkoa toivoessa tekisi mieli saada kodista valoisampi, vaaleampi ja raikkaampi – ja ehkä saada ripaus jotain väriäkin. Tulppaaneja haluan ehdottomasti ostaa, mutta jotain muutakin olisi kiva saada. Sohvia tai mattoja ei olla todellakaan uusimassa, mutta ehkä jotkut vaaleat sohvatyynyt sekä vaalea sängynpeitto voisivat piristää. Varsinkin tuon isomman sohvan tyynyt aiheuttavat aina päänvaivaa. En oikein tiedä, millaiset tyynyt siihen sopisivat. Osassa selkätyynyistä on toisella puolella tekstiä. Sohvan ilme muuttuu, jos tekstit kääntää piiloon.

Saa vinkata kivoista vaaleista tyynyistä! Kuinka monta tyynyä laittaisit tuolle meidän isolle sohvalle?

olohuone
makuuhuone

Tänään on ollut ihana rento ja ohjelmaton sunnuntai. Ehdittiin valoisan aikaan ulos, mikä olikin koko päivän ainoa toive ja tavoite. Olemme vähän siivoilleet, mies laittoi ruuaksi lohta, perunoita, salaattia, voikastiketta ja halloumi-juustoa ja Aava on leikkinyt naapurissa asuvien ystäviensä kanssa. Tällä hetkellä Matilda ja Henrik leipovat muffineita, Aava on naapurissa, mies taitaa lukea kirjaa olohuoneessa ja minä harkitsen, jos saisin lähdettyä salille. Voi olla, että en nyt ehdi salille, mutta ei se haittaa.

Jotenkin ihanan rento ja kevättalvinen fiilis. Tämän päivän auringonpaiste ja vielä mahdollisuus kokea se ulkoillen eikä työhuoneen ikkunan läpi oli kyllä ihan huippujuttu.

palelu

Talvi tulee. Hymy tulee hyytymään, kun jo nyt parin asteen pakkasella on ihan jäässä.

Millainen viikonloppu teillä oli? Mitä odotat uudelta vuodelta?

Yli pyykkivuorten löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Sisustuspostauksia

Ison olohuoneen sisustaminen

Esittelyssä keittiö

Takkahuoneesta makuuhuone

Lastenhuone: tilaa leikkiin, temppuiluun ja uneen

Huvimajan uusi ilme 130 eurolla

Sopiiko teinin huone kodin siisteys- ja sisustustyyliin?

Lue myös

X