Yli pyykkivuorten

Kymmenen kuvaa meidän viikosta

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Moikka pitkästä aikaa! Taas ollaan viikonlopussa ja kauan odotetussa pääsiäisessä! Ihanaa!

Meidän viikkoa väritti suuri suru mummolan rakkaan villakoiran kuolemasta. Mummi ja ukki tulivat meille nyt pääsiäisen viettoon. Kun mummi tuli edeltä sisään, ajattelin heti, että ukki jäi käyttämään koiraa pissalla, mutta ei, tavaroita hän vaan jäi ottamaan… Kyllä tuntuu mummola ja kesällä kesämökki tyhjiltä, kun siellä ei ole enää yhtään koiraa…

Lue tästä Kuinka paljon koiraa voikaan rakastaa? Hyvää matkaa rakkain ystävä.

kääpiövillakoira

Kännykkäkuvia arjesta

Ystäväni Laura blogista Tehtävänänimikkeenä Laura on julkaissut kivoja postauksia, joissa on ollut kuvia arjesta. Minäkin katselin juuri kännykällä ottamiani kuvia ja ajattelin näyttää joitain niistä teille.

Blogissa julkaisemissani kuvissa näkyy aina oikeastaan vain minä ja Aava vaikka onhan meitä viisi. Ihan yhtä rakkaita nuo muutkin ovat ja näyttäisin heistä mielelläni paljon valokuvia, mutta mielummin ei. Aavankin kuvat vähenevät, kun hän kasvaa isoksi koululaiseksi.

Lauantaina kävin Aavan ja ystäviemme kanssa meidän kylän isossa kirpputoritapahtumassa. Löysimme monta hupparia Henrikille sekä Aavalle minun mielestäni ihan täydellisen takin ja Aavan mielestä ihan täydellisen haukkuvan ja murisevan pehmokoiran. Koiran nimeksi tuli kuulemma Lumi.

Yli pyykkivuorten

Sunnuntaina Aava virpoi seitsemässä paikassa. Sen jälkeen hän ei enää jaksanut vaan ilmoitti, että eiköhän tämä ollut tässä. Hän halusi olla pääsiäisnoidan kissa niin kuin jokaisena palmusunnuntaina, kun hän on ollut virpomassa.

pääsiäinen

Viikonloppuna oli plussan puolella lämpötila. Minä, Aava ja Henrik rakensimme yksisarvisen lumihevosen, joka kesti pystyssä juuri sen päivän. En tiedä onko aika vai säät muuttuneet, mutta muistan, että ala-asteen loppupuolella teimme talvisin paljon lumihevosia pihallemme. Eipä näy nykyään yhtä paljon lapsia tekemässä lumiukkoja ja lumilinnoja kuin silloin.

yksisarvinen

Kävimme keskellä viikkoa syömässä hampurilaisia ja jäätelöä. Pientä luksusta arjen kiireiden keskelle, kun mieskin oli työmatkalla. Kahdelle vohvelilla, kahdelle gluteenittomasti.

jälkiruoka

Aava toi kotiin eskarissa askartelemansa pupun, jossa kasvaa ohraa. Söpöin pääsiäiskoriste ikinä!

rairuoho, ohra

Kävin katsomassa dramatisoidun Matteus-passion pääsiäisen tapahtumista. Oli hieno!

pääsiäinen

Meidän työpaikan kahvilasta saa torstaisin vohveleita. Myös gluteenittomia, joten voin kertoa, että aika usein löydän itseni kahvitunnilla sieltä tiskiltä…

vohvelit

Meidän viikko on ollut ihan tavallinen työn, koulun, eskarin, harrastusten ja kotona olemisen viikko. Sopivasti pientä vääntöä kaikkien kanssa, paljon iltasatuja ja haleja, heiluvan hampaan heiluttelua, vähän kotitöitä, liian vähän ystäviin yhteydenpitämistä ja pääsiäisen odottelua.

Ja nyt pääsiäinen on täällä, mahtavaa!

Miten te vietätte pääsiäistä?

Lue myös

X