Yli pyykkivuorten

Nainen, juhannuksena saat miehen, jos olet alasti

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Juhannus

Nainen:

 • Yhä sinkkuna?
 • Paskassa suhteessa, josta lähdet heti, kun parempaa on näkyvissä?
 • Kuuma?
 • Saunaan menossa?
 • Jollain perverssillä tavalla tykkäät olla julkisesti alasti?

Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, suosittelen heittämään juhannuksena vaatteet mäkeen. Siis riisuuntumaan alasti. Olemaan nakuna. Nakkena. Ilman kiertäviä rihmoja tai mitä näitä nyt oli. Persus paljaana.

Juhannusyö, perjantain ja lauantain välinen yö, on täynnä odotusta, toiveita, taikaa ja tulevan lemmen lupausta. Saadaksesi osasi juhannuksen maagisesta taiasta, voit nauttia vähän juhannussimaa sekä noudattaa 13 kohdan ohjetta.

Mies:

 • Yhä sinkkuna?
 • Paskassa suhteessa, josta lähdet heti, kun parempaa on näkyvissä?

Juhannusyö, perjantain ja lauantain välinen yö, on täynnä odotusta, toiveita, taikaa ja tulevan lemmen lupausta. Saadaksesi osasi juhannuksen maagisesta taiasta, voit nauttia vähän juhannussimaa sekä noudattaa yhden kohdan ohjetta.

Juhannus

Juhannusyön juhannustaikojen ohjeet naisille

 1. Riisuudu alasti.
 2. Ennen saunaa peruuta selkä edellä kohti puupinoa. Jos pylly osuu halkaistuun halkoon, saat varatun miehen. Jos persus kolahtaa kokonaiseen halkoon, saat ihan omaksesi jonkun miehenkörilään. Bonuksena saat tikkuja pakaroihin niin paljon ja niin syvälle, että saatat rakastua päivystyksen komeaan urokseen, joka nyppii tikkuja peräkontistasi koko juhannusyön ajan.
 3. Kurkista kaivoon, lampeen tai lähteeseen. Näet veden pinnan heijastuksessa tulevan miehesi. Jos juhannusjuomia on paljon jo nautittuna, niin tämä mies on ensihoitaja, joka saa naarata alastoman itsesi tästä vesialtaasta. Todennäköisesti hän myös elvyttää sinut, eli voit testata heti suutelu- ja tissienhiplailutaidot. Jos et syty tälle ammattikunnalle, niin skibbaa tämä (sekä edellinen tikkukohta).
 4. Kokkoa poltettaessa katso, mihin suuntaan savu kääntyy. Anoppisi asuu siellä. Jos ei näy komeaa taloa, niin teeskentele, että luulit tuulen just äsken kääntyneen.
 5. Hypi kokon savun yli, niin hedelmällisyytesi kasvaa. Jätä hyppelyt surutta väliin, jos ajatus uhmaiästä, korvatulehduksista, ruuhkavuosista ja roikkutisseistä ei ole sun juttu just nyt.
 6. Kokon polttamisen jälkeen kirmaa Eevan asussasi ruispellolle. Pellon omistavan talon poika tulee ottamaan sinut omakseen. Ohita tämä, jos maajussit ja peltopanot eivät ole sinua varten tai olet allerginen heinille tai olet vaikka keliaakikko. Siinä voi nimittäin tähkät pöllytä. Jätä myös väliin, jos pelto on ison tien varressa. Tänä kesänä pellot ovat sen verran huonossa hapessa valitettavasti, että touhunne näkyy liiaksikin kotiin kokolta palaavien lapsiperheiden silmille.
 7. Etsi toinen pelto ja kierrä se kolme kertaa. Kolmannella kierroksella joku tyyppi odottaa sinua. Voit myös kokeilla mennä suoraan esim. baariin, jos epäilet, että kukaan ei odottele sinua jollain kaurapellolla.
 8. Etsi kasteinen niitty. Kirmaile sydämesi kyllyydestä. Poimi seitsemän tai yhdeksän kukkaa varuilta. Juoksentelu lisää naimaonnen mahdollisuutta. Anna mennä vaan! Juokse, lapsi, juokse kukat kädessäsi. Laita sykemittari käteen ja Niket jalkaan niin olet katu-uskottavampi ja saat samalla päivän treenin.
 9. Juokse kahdeksan ojan läpi. Yhdeksännessä hän odottaa sinua. Tsemppiä. Oikeesti, tsemppiä. Yritä olla ajattelematta kavereita, jotka ovat Annan porukoiden mökillä saunomassa ja niitä, jotka saivat liput Himoksen juhannusfestareille. Ojat, etsi ojia.
 10. Laita kaksi peiliä vastakkain. Toisesta peilistä katsoo tuleva puolisosi. Jos olet yksin kotona, niin peilin äijä on esim. murtovaras tai aave, luulisin. Ihan vaan varoituksena. Kokeile mieluiten siellä Himoksella, jos jätit ojakohdan väliin ja lähdit sinne.
 11. Kuuntele, kuinka monta kertaa käki kukkuu. Yhtä monen vuoden päästä tapaat puolisosi. Jos käki ei kuku, tapaat jo tänä vuonna. Laita korvatulpat, niin ei muuten kuku!
 12. Jos mikään näistä vastaan tulleista maajusseista ei sytytä, laita tyynyn alle seitsemän tai yhdeksän kukkaa ja sitomaton saunavasta. Unessa näkyy tuleva puoliso, joka sitoo vastan. Aamulla voit herätä rakkaasi kasvot mielessäsi sekä niskat niin maan tuhannen juntturassa, kun olet työntänyt tyynyn alle perhanasti kaiken maailman risuja ja heiniä. Enää tarvitsee etsiä tuleva puolisosi, ellei hän sitten ole esim. eläkeellä oleva matematiikan opettajasi, jonka kodin sijainnin tiedät.
 13. Voit unohtaa kaikki edelliset ja olla vain alasti. Saattaa toimia.
juhannustaiat

Juhannusyön juhannustaikojen ohjeet miehille

 1. Etsi alaston nainen.

Lemmekästä, toiveikasta, onnellista, naimarikasta ja alastonta juhannusta jokaiselle! 

Kuvat Pixabay.com

Lähde: Juhannustaiat Wikipedia.

Lue myös

X