Yli pyykkivuorten

Meidän perhe Kaksplussan Instagramissa!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
lapsiperheen toukokuu
äitiblogi

Aurinkoista sunnuntaita! Blogin Instagramin seuraajat varmaankin huomasivat, että olimme eilen Jyväskylässä Suomipop-festareilla. Oli ihan mahtavat bileet! Erityisesti Kaija Koo ja Haloo Helsinki vetivät ihan mahtavat keikat!

Nyt me matkustamme kohti Savonlinnaa ja mökkeilyä. Tulin vain äkkiä kertomaan, että meidän kesämökkeilyä voi seurata maanantaina 16.7. alkavalla viikon Kaksplussan Instagram-tililtä, kun vierailen siellä takeover-viikolla.

äitiblogi

äitiblogi

Kurkkikaa siis myös sieltä kuulumisia, jos ehditte kaiken sen rannalla oleilun, jäätelön syömisen ja piknikillä ja terassilla käymisen rinnalla. Tai no myös lasten tappelun, työn ja pyykkivuorten keskellä. Joka tapauksessa, voimia uuteen viikkoon!

Mitä suunnitelmia teillä on ensi viikolle?

Lue myös

X