Yli pyykkivuorten

Rippijuhlat sunnuntaina: siivousta, leipomista ja säätietojen tarkkailua

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
koristeet
koristeet

Täällä eletään jännittäviä aikoja! Vietämme sunnuntaina Matildan rippijuhlia, joten touhua riittää.

Juhlat ovat meillä kotona. Minä ja mies olemme vielä tämän viikon lomalla, mikä on tarkoittanut työlomaa, mutta on ollut todella hyvä ratkaisu olla tämä viikko lomalla.

Tähän mennessä olemme etsineet kaapeista tai ostaneet kaikille juhlavaatteet ja kengät sekä käyneet korjauttamassa minun ja Matildan mekkoja ompelijalla.

Olemme leiponeet pakastimeen, siivonneet kotia ja kitkeneet puutarhaa.

Olemme pesseet terasseja ja puutarhakalusteita.

Olemme ostaneet koristeita, servettejä ja kuiva-aineita jo valmiiksi.

Olemme tehneet monta pikkujuttua, jotka ovat jääneet tekemättä: vaihtaneet lamppuja, siivonneet jonkun sotkuisen kaapin, ostaneet uuden taulun seinälle, jossa oli aiemmin vain siihen heitetty kello.

Olemme varanneet kampaajan ja valokuvaajan.

Olemme lainanneet astioita ja toisen jääkaapin ja tehneet aikataulun lauantaille, jolloin on kaikista kiireisin valmistelupäivä.

rippijuhla

ripari

Rippijuhlien sää jännittää

Jokainen aamu on aloitettu katsomalla sääennusteet. Koko vuoden ja koko helteisen kesän odotetuin päivä, ja juuri sille päivälle näyttävät aika kurjalta sääennusteet.

Tämän viikon sääennuste on ollut ihan vitsi. 20-28 astetta joka päivä, paitsi sitten tietysti näillä näkymin sunnuntaina, jolloin on 15 astetta sekä rankkasadetta ja ukkosta… No, katsotaan, miten käy.

Palaan blogin pariin ensi viikolla. Kerron sitten juhlista. Pitäkää peukkuja, että sadetta ei tulisikaan ja lapset pääsisivät trampalle ja leikkimökkiin, ja pihallakin voisi syödä!

Onko teillä ollut rippijuhlat tänä kesänä?

Lue myös

Vauvani lähti riparille

Lue myös

X