Yli pyykkivuorten

Lemmikki Tampere 18: kuvapostaus lemmikkimessuilta

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Lemmikki Tampere 18
bdr

Haukuntaa, naukumista, röhkinää.

Vikkeliä tassuja, väriseviä viiksikarvoja, tuuheita turkkeja.

Innostunut pieni eläinfani ja perässä juokseva eläinrakas äiti.

Nopealiikkeisiä eläimiä ja vielä nopeampi eläinfani, joka katosi jatkuvasti ihmisjoukkoihin, koska ”oiiiii!”, koska ”sööpööö”, koska ”ihaniaaa”, koska ”äiti tule jo, äiti katso, tule äiti katsomaan!”.

Kännykkäkamera, joka ei ollut yhteistyökykyinen vaan otti vikkelistä tassuista epätarkkoja kuvia.

Siispä: Kuvapostaus Lemmikki Tampere 18 -messuista 2.9.2018.

Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18

Lemmikki Tampere 18 Lemmikkimessut

Kävittekö te Lemmikki Tampere 18 -messuilla?

Lue myös

X