Mainos Yli pyykkivuorten

Resepti lastenkasvatukseen: kikatusta, kutitusta, rakkautta ja vitamiineja

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö

omega3 rasvahappo

Mainos HappyMe

omega3 rasvahappo

Mistä on lapsiperheen arki tehty?

Lapsiperheen arki on tehty kärrynpyöristä, olohuoneen valtaavista pehmoleluista ja värikkäistä palikoista, iltapuuron keittämisestä ja kurahousuista.

Arki on tehty lettukesteistä, kutituksesta sohvannurkassa, iltasaduista kerrossängyn alapedille käpertyneinä, mummolle piirustuksen piirtämisestä ja hilloisin sormin ja suupielin annetuista pusuista ja haleista.

Lapsiperheen arki on tehty kiireisistä aamuista, harrastusaikatauluista, vanhempainilloista ja laskujen maksamisesta.

Arki on tehty flunssasta, asfaltti-ihottumasta, pieneksi jäävistä lastenvaatteista ja kadonneista päiväunista.

Arki on tehty siitä, että raskas työpäivä unohtuu sillä hetkellä, kun avaa päiväkodin portin tai kodin ulko-oven ja lapsi syöksyy kaulaan kertoen, että oli satamiljoonasti ikävä ja olet miljoonatuhat kertaa rakas.

Omega 3 rasvahappo

Kuperkeikkoja ja kikatusta

Mistä tietää, että on tullut lapsiperheen kotiin?

Lapsiperheen kodin tunnistaa liikkeistä, väreistä, äänistä, tunteista ja tuoksuista.

Lapsiperheen kodissa pompitaan sohvilla (kun äiti ei huomaa), treenataan kuperkeikkaa, hypitään yhdellä jalalla ja asetellaan punaisia, sinisiä, vihreitä, keltaisia ja violetteja pikkuautoja tarkasti riviin.

Lapsiperheen kodissa nauretaan, lauletaan, pikkuisen itketään, hihkutaan, kiljutaan ja kuiskitaan.

Lapsiperheen kodin keittiössä on melkeinpä aina joku, joka vatkaa, sekoittaa, paistaa tai keittää – ja nostaa kohta eteesi höyryävän lautasellisen jotain ihanaa.

Omega3 rasvahappo

Lasten terveellinen kasvu

Lapsiperheessä ovat kaikki koko ajan vähän liikkeessä, koska lapsiperheessä kasvatetaan muutakin kuin asuntolainan korkoja, huonekasveja ja pölypalloja. Siellä kasvatetaan lapsia, ja se on vaativampaa, aikaavievämpää, tärkeämpää ja ihanampaa kuin mikään työ maailmassa.

Lastenkasvatustehtävä yhdistettynä työ-, koulu- ja harrastusarkeen on välillä kovinkin kiireistä eikä aina helppoakaan. On iso vastuu olla vaikuttamassa lasten hyvään ja terveelliseen kasvuun. Saavatko lapset varmasti ruuasta kaiken tarvitsemansa? Syövätkö he tarpeeksi kalaa, kasviksia ja hyviä rasvoja?

Kiireistä arkea ja monia muistettavia asioita voi helpottaa ottamalla edullisen ja helpon vaihtoehdon lasten terveellisyyteen: tilaamalla suoraan kotiin lapsille suunnattuja vitamiineja, joista saa monta kasvuun ja hyvään arkeen vaikuttavaa vitamiinia.

HappyMe maistuu lapsille

Saimme testattavaksemme HappyMe Chewable Calamari Omega-3 -vitamiinivalmistetta, joka on raikkaan hedelmäinen ja maistuu appelsiinille, sitruunalle ja mansikalle. HappyMe on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla eikä sisällä sokeria.

Aava, 7, ihastui HappyMe:n hedelmäkarkkimaiseen makuun. Miestä nauratti yhtenä päivänä, kun hän haki tytön koulun iltapäiväkerhosta, ja kun he pääsivät kotiin, Aava hihkaisi heti ovella, että ”hei, ei olla muistettu ottaa HappyMe:tä!”. Meidän reipas ekaluokkalainen ryntäsi heti ottamaan päivän vitamiiniannoksensa. Isojen lasten kanssa on jo helppoa, kun he itsekin muistuttavat vitamiinien ottamisesta.

Pidän tärkeänä sitä, että lapsille tarkoitetut vitamiinit maistuvat hyviltä. Näin vitamiinit on helppo saada mukaan luonnolliseksi osaksi kiireistä  lapsiperhearkea.

omega3 rasvahappo

Vitamiineja kasvaville lapsille

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 on suunniteltu kasvaville lapsille. Sen ainesosat on valikoitu sen mukaan, että ne tukisivat lapsen kasvua. Ainesosilla on EU:n hyväksymät terveysväittämät, ja ne vaikuttavat useisiin kehon eri toimintoihin.

  • Luusto: D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle.
  • Aivot: DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina.
  • Vastustuskyky: D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Näkö: DHA edistää näön pysymistä normaalina.
  • Sydän: DHA ja EPA -rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa.

HappyMe sisältää omega-3-rasvahappoja, DHA:ta ja EPA:a, sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia.

Omega-3:n lähteenä on käytetty kalmariöljyä. Öljyssä käytettävä kalmari on pyydetty menetelmällä, jossa kalmarit pyydetään yksitellen koukkua ja valoa käyttäen. Kalmariöljyssä käytetään ruokatuotannon ylijäämää, joka tukee kestävää kehitystä.

HappyMe:ssä käytetty kalmariöljy on Friend of the Sea -sertifioitu. Tuotantoprosessit ovat laatustandardien ja -kriteerien mukaiset. Tällä tavalla varmistetaan, että tuotteet ovat aina tuoreita ja korkealaatuisia. E-vitamiinin lähteenä on käytetty soijapapuja, jotka eivät ole geenimuunneltuja.

Meillä alkaa kohta olla ensimmäinen paketti syöty. Luulen, että näistä tulee meidän perheelle se helppo ja hyvänmakuinen tapa pitää huolta lasten hyvästä kasvusta ja oikeista vitamiineista.

Tilaa HappyMe-geelitabletteja alennuksella

Ilokseni kerron, että blogini lukijoina saatte tuotteen 50%:n alennuksella! Rasvahapot tulevat kätevästi omaan postilaatikkoon säännöllisesti, joten niiden ostamista ei tarvitse muistaa erikseen, mikä on valtava etu.

Nyt saat Yli pyykkivuorten -blogin lukijana ensimmäisen paketin puoleen hintaan (vain 9,90) tämän linkin kautta. Kannattaa tilata ja kokeilla, miten HappyMe sopii teidän perheenne arkeen!

Lue myös

X