Mainos Yli pyykkivuorten

Heijastava pipo pitää lapsen näkyvissä liikenteessä (arvonta)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö

heijastinpipo

Mainos Nettihattu

Ihan kohta on taas kylmää, pimeää ja märkää. Tiedätte, että silloin äiti-ihmiset vetävät lastensa päälle villapaitoja, käskevät laittamaan takkeja kiinni ja pipoja päähän ja kiinnittävät lapsensa täyteen heijastimia ja heijastinliivejä.

Äidit lähettävät lapset päiväkoteihin ja koulutielle muistutuksin, marmatuksin, pussauksin ja rukouksin. Se on sellaista äitiyden perussäätöä kriiseillä lasten vaatteista, heijastimista ja turvallisesta koulutiestä.

Helposti käy niin, että heijastinliivi löytyy repusta rutusta, ja heijastimet ovat kadonneet takeista ja repuista jo lokakuun alussa… Eivät ne vain kestä mukana, kun on kiire kiivetä kiipeilytelineen huipulle, laukata pitkin pihaa keppihevosilla, tehdä kärrynpyöriä lehtikasoihin ja lumihankiin ja kiirehtiä treeneihin ja kaverin luo.

Siinä on kuulkaa äiti-ihminen jo ennen lokakuun loppua hermoraunio, kun lapset kulkevat kouluun autojen seassa keskellä pimeyttä ilman heijastimia.

heijastava pipo Nettihattu heijastava pipo Nettihattu heijastava pipo Nettihattu

Heijastava pipo henkivakuutuksena

Löysin muutama vuosi sitten täydellisen ratkaisun lasten heijastinongelmaan: heijastava pipo.

Kun tulee kunnolla kylmä, lapsilla on kyllä kiltisti pipo päässä. On mahtavaa, että lapsella on sekä pipo päässä että samalla hyvä heijastin, joka ei putoa eikä irtoile pesussakaan!

Meillä on ollut kotimaisen Nettihatun heijastavia pipoja jo monta kappaletta. Aavalla on ainakin ollut pinkki koira ja perhonen sekä violetti hevonen. Minulla on pari sydänpipoa sinisenä ja mustana, ja Henrikillä ainakin oranssi säbäpipo ja sininen jääkiekkoilija. Matildallakin on musta heijastava pipo.

Nettihatun pipot ovat hauskoja siksikin, että lapset ja aikuiset voivat itse valita mieleisensä värin sekä heijastavan painatuksen. Pipoissa löytyy myös valtava määrä eri koirarotuja. Aavan uusimman pipon koira on novascotian noutaja.

Pipot ovat kaksinkertaista trikoota ja ne kestävät konepesun 40 asteessa. Pipoilla on avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Heijastavat pipot löytyvät täältä.

Heijastavat koiralogot löytyvät täältä.

heijastava pipo Nettihattu heijastava pipo Nettihattu

Koululuokkien ja urheiluseurojen varainhankintaan heijastava pipo

Nettihattu on 11 vuotta sitten perustettu firma, jonka perustaja Sinikka Päivärinta oivalsi neljän lapsen äitinä miten isoon tarpeeseen heijastavat pipot tulevat. Tutustuin Sinikkaan, kun Henrikin luokka myi vuosi sitten Nettihatun heijastavia pipoja varainhankintana.

Keräsimme pipoja myymällä rahaa lasten kuudennen luokan leirikouluun. On rehellisesti kerrottava, että saimme todella paljon tuottoa! Kotimaisia pipoja halusi moni ostaa, kun niille on taatusti käyttöä.

Nettihattu tarjoaa koululuokkien ja urheiluseurojen varainhankintaan heijastavia pipoja. Pipoissa on 4 kokoa, 12 värivaihtoehtoa ja heijastava painatus, jonka voi valita 40 kuvavaihtoehdosta. Pipon myyntihinta on 19 euroa, joista luokka saa 5 euroa. Toimituskuluja ei tule.

Kurkista Nettihatun varainhankintaa täältä.

heijastava pipo Nettihattu heijastava pipo Nettihattu

Voita heijastava pipo

Saan ilokseni kertoa, että saan arpoa lukijoilleni kaksi Nettihatun heijastavaa pipoa! Arvon yhden blogin kommenttikentässä ja yhden blogin Facebookissa. Osallistu kummassakin!

Osallistu kertomalla, minkä kokoisen ja värisen pipon ja millä heijastavalla painatuksella haluat, jos voitat. Osallistumisaikaa on 14.10.2018 asti!

Kurkista valikoimaa täältä: heijastavat kuvat ja heijastavat koirarodut.

Onko teillä heijastavia pipoja?

Lue myös

X