Yli pyykkivuorten

Miehet ovat sikoja ja surkeita isiä

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
miehet ovat sikoja

Miehet ovat sikoja ja surkeita isiä. Tämä on totuus, mikäli uskoo keskustelupalstoja ja somea.

Aika usein minulta pyydetään, että kirjoittaisin parisuhteestani. Olenhan minä kirjoittanutkin. Olen kertonut, että aloimme seurustella, kun olimme lukion toisella ja kolmannella luokalla. Parin viikon päästä olemme olleet yhdessä 21 vuotta. Se on kai aika paljon, kun olemme 38- ja 39-vuotiaita.

Olen kirjoittanut parisuhteestamme muun muassa postauksissa 19-vuotiaana kihloihin, mitä oikein ajattelin ja parisuhdeaikakateus. Muuten en ole hirmuisesti kirjoittanut meistä, mutta niitä postauksia pyydetään aika usein.

miehet ovat sikoja

Miehet ovat sikoja: raapivat pallejaan ja syljeskelevät

En oikein tiedä, millaisia parisuhdepostauksia toivoisitte. Iso osa blogiani on lapsiperheen vertaistuen jakaminen. Millaista parisuhdevertaistukea toivoisitte? En kirjoita oikein koskaan parisuhteestani, koska ei ole oikein mitään erityistä kirjoitettavaa. En keksi, mistä oikein kirjoittaisin ja mikä olisi sellaista, millä haluaisin sanoa jotain.

Mikäli uskoo somea ja keskustelupalstoja, miehet ovat sikoja.

Miehet makaavat sohvalla, syljeskelevät kattoon, raapivat pallejaan ja piereskelevät. Miehet eivät osaa valita, ostaa tai pukea lapsille vaatteita. Miehet eivät siivoa. Miehet ovat kodeissa kuin viidakosta taloon tuotuja apinoita, jotka roikkuvat verhoissa, tekevät tarpeensa sohvannurkkaan ja rikkovat kaiken.

Miehet eivät hoida lapsiaan edes vaimon suihkun ajan, eivät tee ruokaa, kohtelevat naisia kuin kaljapulloja juomalla tyhjäksi ja viskaamalla metsään ja joutuvat pakokauhun valtaan, jos pitää vaikka keskustella muusta kuin seksistä.

Okei, kärjistin, mutta välillä minua ärsyttää. En lähde mukaan miesvitsailuihin, koska minun mieheni ei ole sellainen.

miehet ovat sikoja

Loistava isä, turvallinen puoliso

Minun mieheni on rakastava ja hyvä isä.

Hän tekee 95-prosenttisesti aina kaikki meidän ruuat (ruokien kuvia blogini Instagramissa). Hän on meistä siistimpi ja samalla innokkaampi siivoaja. Hän huolehtii laskut, kilpailutukset ja autojen huollot.

Halaamme ja pussaamme joka päivä useita kertoja. Hän pyyhkii kyyneleeni, tsemppaa ja kannustaa, kun väsyn välillä arjessa. Nauramme joka päivä yhdessä. Miehelläni on loistava huumorintaju, mihin hänessä alunperin ihastuinkin.

Miehelläni on tarkka sisustusmaku. Hänelle ei ole samantekevää, miltä kodissamme näyttää, ei todellakaan.

Hänellä on samat arvot kuin minulla. Annamme toisillemme tilaa ja kunnioitamme toisiamme.

Hänellä on seksikäs ammatti, johon kuuluu myös univormu.

Ymmärrän olla onnellinen. Koko muu maailma voi romahtaa ympäriltä, mutta kestän pystyssä, kun hän tukee minua. Jos riitelemme, en tuo riitaamme blogiini, koska riita liittyy meihin kahteen eikä someseuraajiini.

Tällainen parisuhdepostaus tällä kertaa. Ensi viikolla lähdemme ihan kahdestaan pidennetyksi viikonlopuksi Mallorcalle! Matkaamme voitte seurata Instagramissa.

Kiitos ja ihanaa tulevaa vuosipäivää A! Anteeksi tämä postaus ja nämä kuvat. Koita taas kestää minua!

miehet ovat sikoja

Parisuhdepostauksia

En tee koskaan ruokaa. Onko teillä jaoteltu naisten ja miesten työt?

Lähdemme parisuhdematkalle Mallorcalle

19-vuotiaana kihloihin, mitä oikein ajattelin

Parisuhdeaikakateus.

Lue myös

X