Yli pyykkivuorten

Putous alkaa! Muistatko nämä sketsihahmovoittajat?

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Putous kausi 12
Pitkä kuuma kesä MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.6.2010 klo 19.30. Suora lähetys Tampereen Särkänniemestä. Ratkaise yksi Kesäristikoista ja voita jopa 7500 euroa! Juontajina Heikki Paasonen ja Satu Tuomisto. Musiikista vastaa Lenni-Kalle Taipale yhtyeineen. Vierailevina tähtinä: Anna Puu, Negative -yhtye sekä Putouksesta tuttu Marja Tyrni laulaa suut makiaks. Kuvassa: Aku Hirviniemi (Marja Tyrni).

Putous alkaa tänään lauantaina 20.10. klo 19.30! Minä ja isot lapset olemme odottaneet sitä kovasti!

Aavan katsomisesta teen päätöksen vasta ensimmäisen jakson nähtyäni. Olemme yleensä tosi tarkkoina lasten telkkarin katsomisesta ja ikärajoista. Meillä ei ole koskaan, ei siis ikinä, telkkari päällä vain taustahälynä. Aava ei katso samoja ohjelmia kuin muut lapsemme.

Hokemat tarttuvat

Minuun ja isoihin lapsiin uppoaa oikein hyvin sketsihahmohuumori, joten odotan innolla, mikä hokema on kohta kaikkien sanavarastossa. Meidän perheeseemme ja kaveripiiriimme on jäänyt hokemina muun muassa ”aa että”, ”soijaa pukkaa”, ”olik siul jottai niit siun kysymyksii” ja ”tykkäät kuitenkin”.

Esimerkiksi Usko Eevertti Luttinen, Loordi Lally, Munamies, Aina Inkeri Ankeinen, Marja Tyrni, Timo Harjakainen, Leena Hefner, o.s. Herppeenluoma ja Kristoffer Taxfree ovat tuoneet arkeemme monta hassua puhetapaa, äänensävyä ja sanaa, joita siis valitettavasti ainakin minä käytän…

Lasten ollessa pieniä ostimme jopa Munamiehen cd-levyn. Osaan vieläkin ne biisit ulkoa. Trampoliinilla hyppiessä lauloimme aina, että pomppaa, pomp-pomp-paa. Jostain syystä Marja Tyrnin osuus levyllä on jäänyt erityisesti mieleen. ”Ai että, tällaisia huviloitako niillä markettien keikkapalkoilla saa. Minua on huijattu!”

Uutta kautta odottaessa muistelimme lasten kanssa edelliskausien voittajia. Muistatko vielä nämä?

Putous, kausi 1, Marja Tyrni, Aku Hirviniemi

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 2, Munamies, Riku Nieminen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 3, Leena Hefner, o.s. Herppeenluona, Armi Toivanen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 4, Karim Zyskowics, Jussi Vatanen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 5, Antsku, Jussi Vatanen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 6, Salme Pasi, Joonas Nordman

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 7, Matti PikkuVanhanen, Joonas Nordman

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 8, Aina Inkeri Ankeinen, Pilvi Hämäläinen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 9, Tanhupallo, Kiti Kokkonen

Putous

Kuva Mtv3

Katsotaanko teillä Putousta? Kuinka pienen lapsen annat katsoa?

Lue myös

X