Yli pyykkivuorten

Ihana Otavamedian blogipäivä – yllärinä palkinto blogilleni!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
työpaikan vaihtaminen
Junassa matkalla Tampereelta Pasilaan.

Viime viikon perjantaina oli kauan odotettu päivä, kun pääsin matkustamaan Helsinkiin. Kyseessä oli Kaksplussan ja Annan blogipäivä, jossa oli luvassa mielenkiintoinen ohjelma ja hyvää seuraa. Tällä kertaa blogijuhlissa ja -koulutuksessa oli Kaksplussan portaalin lisäksi yhtä aikaa myös Kaksplussan verkosto sekä Annan bloggaajat.

Matkustin aamulla samassa junassa verkoston Julia Erican ja Janeten kanssa. Löydettiin yhdessä perille Pasilassa Otavamedian tiloihin, vaikka rautatieasema olikin myllerryksessä.

Oli tosi kiva tavata heti blogijuhlan alussa myös muun muassa verkostosta Petra, Pauliina, Tanja ja Klara sekä moni muu. En ollut nähnyt heitä yli puoleentoista vuoteen! Näitä naisia jäin kaipaamaan, kun siirryin verkostosta pois huhtikuussa 2017.

blogipäivä

Junassa matkalla Tampereelta Pasilaan.

blogipäivä

Tärkeä vertaistuki

Portaalibloggaajien kanssa jatkoimme heti siitä, mihin vilkkaassa WhatsApp-keskusteluissa viimeksi jäimme.

Koko blogipäivän paras anti olikin näiden kaikkien ystäviksi tulleiden naisten tapaaminen. Lyöttäydyin samaan pöytään Selinan (Kun äiti kelaa), Terhin (Äiti ja Melukylän lapset), Aneten (Operaatio äiti), Jasminin (Munakoisoni ja minä) ja Mari Valosaaren kanssa. Seuranamme olivat myös ihanat vauvat Saaga ja Alma sekä monta muutakin juhlassa mukana ollutta pikkuista.

Näiden upeiden naisten kanssa olen nykyään tekemisissä melkeinpä joka päivä. Harmittamaan jäi kovasti, että Desire Nyman ei päässyt mukaan Bellen sairastuttua enkä päässyt tapaamaan Desireä.

Oli myös kivaa tavata taas Kaksplussan toimituksen ja kaupallisen puolen väki pitkästä aikaa ja jutella heidän kanssaan. Toimittajana katselen aina kaihoisasti Kaksplussan toimituksen kuhinaa varsinkin nyt, kun työskentelen tiedottajana, joten oli kiva jutella journalistisistakin aiheista heidän kanssaan.

blogipäivä

Mari, Terhi, Selina ja Jasmin.

Hyvää ruokaa ja viiniä

Blogijuhlassa söimme hyvää ruokaa ja maistelimme viiniä sekä muun muassa Magnumin uutuusjäätelömakuja.

Voi olla, että maistelin viiniä lasillisen liikaa, mutta hei, oli meillä kuulkaa kivaa noin kello 12 alkaviksi juhliksikin! No hei kuka ruuhkavuosia elävä, junalla Helsinkiin tullut äiti-ihminen jättää viinin väliin? No niin, ei kukaan. Tai siis en minä ainakaan.

blogipäivä blogipäivä blogipäivä blogipäivä

Blogipäivän kruununa koulutus

Natalia White Trash Disease -blogista piti meille loistavan koulutuksen somevaikuttamisesta ja bloggaamisesta. Oli ihan mahtavaa oppia uutta tuollaiselta kovan luokan ammattilaiselta. Monta hyvää neuvoa sekä pohdittavaa asiaa tuli esille.

blogipäivä

Palkitut blogit

Blogipäivä huipentui vuoden 2018 parhaiden blogien valitsemiseen.

Kaksplussan portaalin vuoden tulokas -palkinnon voitti Äiti ja Melukylän lapset -blogi. Vuoden parhaana blogina palkittiin Desire Nyman. Palkinnot menivät kyllä ihan oikeaan osoitteeseen! Hyvä naiset!

Ihan huikea yllätys oli, että minä voitin Kaksplussan vuoden parhaan kaupallisen yhteistyön palkinnon! Enpä olisi tosiaan uskonut! Palkinto tuli yhteistyöstä, jonka tein Sinituotteen kanssa. Tein postauksen huumorikärjellä, mistä asiakas tykkäsi. Se olikin ensimmäinen palkinto, minkä reilu kolme vuotta vanha blogini on saanut ikinä.

Lue postaus Sinituotteen ikkunanpesusta tästä.

Kaksplussan verkoston tulokkaana palkittiin Saron blogi, vuoden kaupallisena yhteistyönä Love Beyond words ja vuoden parhaana blogina Pandamama. Onnea ihanille!

Palkintojen perustelut sekä Annan blogien voittajat voit lukea täältä Kaksplussan verkkouutisesta.

ikkunoidenpesu

Kuva postauksesta Parhaat aseet lapsiperheen ikkunoiden pesuun.

blogipäivä

Juosten junaan

Juoksimme, kelasimme ja työnsimme vaunuja juhlan jälkeen ihan täysillä junalle, ja ehdimme juuri ja juuri minuuttia ennen junan tuloa. Selina joutui ahtautumaan lastenvaunujen väliin ja Terhi ja Saaga-vauva taas joutuivat olemaan osan matkasta junan käytävällä vessan ja ovien vieressä, kun vaunuun ei mahtunut. Lopulta loppumatkasta ehdimme vähän jutellakin.

Olipa ihan mahtava blogipäivä! Muistin taas kuka olen, miksi teen tätä ja miten paljon tätä juttua rakastan.

Kiitos vielä kovasti onnitteluista Facebookissa ja Instagramissa! Ihana, että seuraatte ja pysytte mukana.

Lue myös

X