Yli pyykkivuorten

Coca-Cola joulurekka: wtf, evvk

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Coca-cola joulurekka

Coca-Cola joulurekka saapuu kotikuntaani tällä viikolla. En keksi yhtään syytä, miksi ihmeessä menisin katsomaan sitä. Tietenkin rekka on käsite. Tietenkin olen nähnyt sen lukuisia kertoja telkkarista, mutta en keksi yhtään syytä, miksi veisin itseni ja lapseni katsomaan sitä työpäivän jälkeen arki-iltana keskellä joulunalusviikkoa. Isot penskat saavat mennä aivan vapaasti keskenään, mutta minä en todellakaan aio lähteä sinne.

No mutta hei: Joulupukin kuva! Tuhansia led-valoja! Jouluinen tunnelma! Ilmaista cocista! Koko kylä paikalla! Liikennekaaos! Valtavat ruuhkat! Hirveästi ihmisiä!

Öö okei, houkuttelevaa! Koin aika paljon samaa jo sunnuntaina jouluostoksilla isossa kauppakeskuksessa Tampereella. Tosin ilman cocista, mutta join sitten kotona siiderin. Huh huh, olin sirpani ansainnut kaiken sen jonottelun, tungoksen ja bling-bling-joulufiiliksen jälkeen.

Coca-cola joulurekka saa aikuiset hulluiksi

”Ihan kaikki aikuiset eivät malttaneet odottaa vuoroaan jonossa, vaan pyrkivät oikaisemaan Coca-Cola joulurekan limsakojulle.”

Aamulehti kertoi uutisessaan, että Oulussa vastaavassa tapahtumassa kävi tuhansia ihmisiä. Jono limsakojulle oli jopa 400–500 metriä. Liikenne ruuhkautui pahasti useiksi tunneiksi. Jutun mukaan ihan kaikki aikuiset eivät malttaneet odottaa vuoroaan jonossa, vaan pyrkivät oikaisemaan limsakojulle. Mitä ihmettä! Hyvinvointivaltiossa jonotetaan limsaa ja ämpäreitä! Ihanko oikeasti? Aikuisten oikeasti?

Ostan Salesta töiden jälkeen cociksen, laitan jouluvalot päälle ja tuijotan tätä Pixabaysta löytämääni rekan kuvaa. Hitto, että olen vanha. Damn, I love it. Ihanaa olla vanha ja kuivakka ihminen, joka on kiinnostunut lähinnä kotisohvasta.

Ps. Jos jotain hullua tapahtuu ja päädynkin sinne keskiviikkona, niin suhtaudun tilanteeseen tutkivan journalismin keinoin. Syvällinen reportaasi tulossa siinä tapauksessa myöhemmin.

Coca-Cola joulurekka

Kuva Pixabay.com

Lue myös

X