Yli pyykkivuorten

Kiitos!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
joulu
Sormi meni suuhun: tulikin joulupukki ja tonttu!

Kiitos vuodesta 2018 jokaiselle teistä!

Kiitos lukijat, että olette olette eläneet mukana arkeani ja kannustaneet, rohkaisseet ja ymmärtäneet. Kiitos teiltä saamastani vertaistuesta. Monen postauksen kohdalla on hirvittänyt painaa julkaisunappia, mutta kun olen sen tehnyt, te olette tulleet kertomaan, että ajattelette asioista ihan samoin. Kiitos saamastani vertaistuesta äitiyttä ja väsymystä koskettaviiin postauksiin!

Kiitos, että olette löytäneet myös Facebook– ja Instagram-kanavani. Facebookin tykkääjämääräni on kasvanut tämän vuoden aikana muutamalla tuhannella tykkääjällä. Kasvua on huikeat 143 prosenttia. Siis wau! Kiitos ihanat!

Lue tästä Ei mitään hattaraa vaan oikeaa arkea: laskuja, väsymystä ja täitä.

Lue tästä Hemoglobiini 144, ferritiini huolestuttavan matala.

Lue tästä Vuoden 2018 luetuimmat postaukset.

joulu

Sormi meni suuhun: tulikin joulupukki ja tonttu!

joulu

Jouluvalmisteluja Jyväskylässä vuonna 2011.

Kiitos ystävät

Kiitos perhe ja ystävät, että olette olemassa ja haluatte olla yhä lähelläni, vaikka välillä hukun työhön ja sulkeudun somemaailmaani. Kiitos, että vedätte minut sieltä välillä pois elämään in real life -elämää.

Kiitos Kaksplus ja bloggaajakollegat. Kiitos, että saan tehdä tätä rakastamaani harrastusta, josta on tullut sivutyö. Suuri kiitos vertaistuesta, ymmärryksestä, ideoista, kannustuksesta ja ystävyydestä. Ilman teitä en olisi minä.

Kiitos työnantajat ja työkaverit uudesta työstäni verkkotiedottajana. Ihanaa tehdä työtä, jota rakastaa.

joulu

Joulu 2011: 8-vuotias, puolivuotias, 5-vuotias ja kolmekymppisen äidin silmät hiukka väsyneen näköiset, heh.

joulu

Puolivuotias Aava.

Kiitos yhteistyökumppaneille

Kiitos kaikki blogi- ja someyhteistöideni yhteistyökumppanit! Kiitos Särkänniemi, Sinituote, Happy Me, Tallink Silja, Reippi, Kylpylähotelli Rauhalahti, Nettihattu, Ravintola Periscope, Lelukauppa Partanen, Hotel Katjanokka ja muut. Jatketaan tästä vuonna 2019!

Ihanaa joulua kaikille teille! En missään tapauksessa saanut ottaa tähän postaukseen perhepotretteja, joissa 7-, 12- ja 15-vuotiaani poseeraavat söpö tonttulakki päässään punaiset vaatteet yllään. Sen sijaan sain heiltä luvan julkaista näitä nostalgisia, mutta hieman huonolaatuisia valokuva-albumista kuvattuja valokuvia joululta 2011. Nämä kuvat riittävät.

Nauttikaa joulusta!

Lue myös

X