Yli pyykkivuorten

Vuosi 2018 Instagram-kuvina: tammi-kesäkuu

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Yli pyykkivuorten

Vuosi 2018 oli hauska ja monipuolinen. Päällimmäisenä jäivät mieleen hetket matkoilla ja reissuissa, kotona ja ystävien kanssa. Kasasin kahden postauksen verran Instagram-kuvia meidän vuodesta 2018. Kuvissa tunnelmia eri kuukausilta. Kuvat Instagramistani @hannamaariap. Lue myös myöhemmin julkaisemani postaus heinä-joulukuulta.

Tammikuu

Tammikuussa nautimme talvesta ja kotona olosta. Osallistuin Kaksplussan portaalibloggaajien koulutukseen, jonne matkustin Äiti ja melukylän lapset -bloggaajan Terhin kanssa.

2018

Helmikuu

Helmikuun kuvissa näkyy lisääntyvä valo ja arki kotona.

Maaliskuu

Maaliskuussa kävin miehen kanssa kahdestaan Helsingissä. Osallistuimme miehen työpaikan isoon juhlaan ja yövyimme hotellissa. Ihana irtiotto arjesta!

Huhtikuu

Pääsiäiseksi saimme vanhempani luoksemme kylään. Oli mielettömän hieno sää. Kävimme kävelemässä ja hiihtämässä järven jäällä. Lapset etsivät piilottamiamme suklaamunia. Kävimme myös ystäviemme luona Vaasassa sekä Jyväskylässä. Aava täytti 7 vuotta.

Toukokuu

Toukokuussa sain kutsun Tallink Siljan suurelle vaikuttajaristeilylle Baltic Princessille. Olipa upea matka! Seuranani oli Ready, steady, flow -blogin ihana Emmi.

Kävin myös Matildan sekä parhaan ystäväni Pian ja tämän tyttären kanssa Helsingissä katsomassa Mamma mia -musikaalin. Meillä oli hauska hotelliloma.

Toukokuussa saapuivat ne ihanat helteet! Ehdimme jopa Savonlinnaan mökille. Toukokuu oli täynnä reissuja, mutta myös työkiireitä ja väsymystä.

Lue tästä Ei mitään hattaraa vaan tavallista arkea: laskuja, väsymystä ja täitä.

Kesäkuu

Kesäkuun huippuhetkiä olivat tietysti lasten kesäloman alkaminen sekä minun ja Aavan osallistuminen Visit Jyväskylän bloggaajamatkalle. Kahden päivän aikana kiersimme ison joukon Jyväskylän parhaita lapsiperhekohteita. Katso video reissustamme YouTubesta.

Kävimme myös Särkänniemessä ystävien kanssa. Oli ihan pakko laittaa tähän myös siellä otettu koko vuoden paras kuva, missä minä ja ystäväni Minna olemme lasten turvamiehinä. Sille kuvalle naurettiin kyyneleet valuen, joten se oli ihan pakko ostaa. Juhannus jäi mieleen viileänä, mutta ihanana mökkijuhannuksena.

Lue myös myöhemmin ilmestyvä postaus heinä-joulukuusta!

Lue myös

X