Yli pyykkivuorten

Vuosi 2018 Instagram-kuvina: heinä-joulukuu

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Vuosi 2018 oli hauska ja monipuolinen. Päällimmäisenä jäivät mieleen hetket matkoilla ja reissuissa, kotona ja ystävien kanssa. Kasasin kahden postauksen verran Instagram-kuvia meidän vuodesta 2018. Kuvissa tunnelmia eri kuukausilta. Kuvat Instagramistani @hannamaariap.

Lue postaus tammi-kesäkuulta tästä.

Heinäkuu

Heinäkuu, mikä unelmien lomakuukausi! Me nautimme täysillä hellekesästä. Meille siinä ei ollut astettakaan liikaa lämpöä. Lomailimme mökeillä ja kotona.

 

Elokuu

Elokuun isoin asia oli Matildan rippijuhlat. Lasten koulun alkaminen oli tietysti myös odotettu juttu, varsinkin Aavan ekaluokan alkaminen.

Elokuun alussa lomailimme vielä Kuopiossa kylpylähotelli Rauhalahdessa sekä sukumme tapaamisessa Rautavaarassa.

Lue tästä postaus rippijuhlistamme.


2018

Syyskuu

Syyskuussa olimme jo keskellä arkea koulun, työn ja harrastusten käynnistyessä täysillä. Arkeen mahtui juhlahetkiäkin onneksi.

2018

Lokakuu

Lokakuussa minä ja mies kävimme pidennetyllä viikonlopulla Mallorcalla. Oli kyllä ihana matka! Vaikka pimeys tuli lähes sisälle asti, näissä kuvissa oli silti ihanasti valoa. Onneksi pimeys oli vain ulkona, ei mielessä. Iloinen kuukausi!

  

Marraskuu

Ai että, marraskuun pimeys ja loputtoman pitkät viikot. Perjantai tuntui joka kerta suurelta juhlapäivältä. Kävin Kaksplussan ja Annan bloggaajien blogijuhlassa, josta palasin kotiin vuoden parhaan yhteistyön tittelin kanssa sekä Otavamedian yhteistyökumppanin Silja Linen lahjoittaman luksushytin lahjakortin kanssa. Tälle reissulle lähdemmekin koko perhe talvilomalla.

  2018  

Joulukuu

Joulukuu tuli taas kuitenkin hirveän äkkiä ja yllättäen. Kuukausi alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, kun pääsin ystäväni Minnan kanssa Kaija Koon Hartwallin-keikalle sekä koko viikonlopuksi Hotel Katajanokkaan. Oli kyllä mahtava viikonloppu!

Lue tästä viikonlopusta entisessä vankilassa.

Joulun vietimme isovanhempien luona Itä-Suomessa, jossa tapasimme kaikki isovanhemmat sekä lasten tädin ja setiä ja serkkuja. Savonlinnassa oli ihan hirmuisesti lunta! Luistelimme ja laskimme mäkeä. Uudeksi vuoeksi matkustimme takaisin kotiin.

2018  

Kiitos ihanat seuraamisesta ja mukana elämisestä!

Yli pyykkivuorten myös Instagramissa ja Facebookissa, liity joukkoon!

Lue myös

Vuoden 2018 luetuimmat postaukset

Lue myös

X