Yli pyykkivuorten

Kahdeksan kuvaa koko perheen kahden viikon lomalta

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
isä
Aava katsoo isän kanssa näkyykö joulupukkia.

Meillä oli koko perheellä kahden viikon loma! Ihan luksusta! Minä toki tein pitkin lomaa erilaisia kirjoitustöitä, mutta päivätyöni sain järkättyä niin, että olin kaksi viikkoa poissa työmailtani.

Meillä oli tosi ihana loma! Lapset ovat jo niin isoja, että seinät eivät kaadu päälle lomilla. Päinvastoin. Meillä oli paljon rauhallisempaa ja rennompaa kuin arjen kiireiden keskellä.

Jouluviikon olimme mummoloissa Itä-Suomessa. Tapasimme serkkuja, setiä, tädin ja isovanhemmat. Lue postaus joulustamme tästä.

isä

Aava katsoo isän kanssa näkyykö joulupukkia.

joulu 2018

Uusivuosi vaihtui ystävien kanssa kotona. Tanssimme tanssipelejä ja söimme herkkuja. Lue postaus uudestavuodesta tästä.

uusivuosi

Loppuloman aikana ulkoilimme paljon. Kävimme luistelemassa ja pulkkamäessä. Katsoimme monta leffaa Netflixistä. Kävimme uimahallissa. Luimme kirjoja. Minä luin Aavalle kolme pitkää Koiramäki-kirjaa, joista hän on nyt kovasti innostunut. Koululaisilla oli kavereita yökylässä. Minä ja mies kävimme Museokeskus Vapriikissa.

loma loma

Fiilistelimme ihan vaan kotonaoloa ja kiireettömyyttä. Hengailimme yöpuvuissa välillä iltapäivään asti. Valvoimme myöhään ja nukuimme myöhään. Pelasimme lautapelejä ja Xboxin tanssipelejä.

Kävimme alennusmyynneissä muutaman kerran. Minä kävin Henrikin kanssa kahdestaan pizzalla shoppailujemme lomassa. Se elämys oli luvattu hänelle jo ennen joulua. Fiilistelimme joulua ja lopulta siivosimme joulun pois. Katselimme kalenteria ja suunnittelimme alkuvuotta.

Olimme vain tekemättä mitään, ja kuitenkin teimme koko ajan jotakin pientä. Ja minä tosiaan kirjoitin paljon, mistä nautin kovasti.

bloggaaminen lapsen kännykkä loma

Meillä oli ihana, rento ja monipuolinen loma! Nyt voi kevättalvi tulla!

Mukavaa uutta viikkoa teillekin!

Lue myös

X