Yli pyykkivuorten

Kroatia, Vodice ja lapsiperhe. Kerro parhaat vinkit!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Kroatia

Kroatia, oletko valmis, perhe Pyykkivuori valloittaa rantasi heinäkuussa!

Kuulkaas keski-ikäinen ihminen hakee jännitystä elämäänsä vähän eri tavalla kuin nuori ihminen. Keski-ikäiselle ihmiselle on suurin piirtein tarpeeksi jännitystä siinä, että ehtiikö saunavuorolle ajoissa, onko aamulla jääkaapissa kahvimaitoa tai että onkohan voileipäkakku varmasti sopivan kosteaa mutta ei liian, kun tulee oikein Sirpa-täti ja Erkki-setä kylään. SE on jännittävää.

Minä ja mies tehtiin sen verran jännittävä heittäytyminen, että siinä jää täytekakkupohjan kohoamisen seuraaminen uunin luukun takaa kakkoseksi. Varasimme kuulkaa lomamatkan tietämättä onko meillä lomaa! Se jos mikä on todellista reunalla elämistä!

Varasimme siis lomamatkan heinäkuulle. Lähdemme Kroatiaan, jossa emme ole ennen olleet. Mies täyttää sen minua itseäni pelottavan iän numero 40, mistä avauduinkin postauksessa Voi paska, nyt se kriisi iski taas. Lähdemme juhlimaan hänen ikänsä täyttymistä, kun ehkä sitä miehen kohdalla voi juhlia. No, ehkä naisenkin kohdalla…

 

Kroatia

Kroatia, Vodice

Matkustamme Vodiceen, josta Aurinkomatkat kertoo näin: ”Kroatian Vodice houkuttelee lomamatkalle kirkkaiden vesien ja pitkän rantaviivan äärelle. Kodikas Vodicen rantakaupunki tunnetaan keskikesän vilkkaasta iltaelämästä ja kauniin tunnelmallisesta Vanhastakaupungista. Vodicen lukuisilta rannoilta matkaat myös helposti ja nopeasti läheiseen Sibenikin kaupunkiin nähtävyyksien ja ostoskeskusten äärelle.”

Kohteemme on Hotel Olympia Vodice, joka on ihan meren rannalla. Toiveenamme on uida meressä ja altaalla, lukea kirjoja, saada paljon lämpöä ja aurinkoa, syödä ihania herkkuruokia ja tutustua ympäristöön.

kroatia Kroatia

Kroatian gluteenittomuus

Tässä matkakuumetta pikku hiljaa kasvattaessa haluaisin kuulla kaiken Kroatiasta, Vodicesta, tuosta hotellista ja maan gluteenittomuudesta! Miten onnistuu gluteenittomuus maassa?

Oletko ollut Kroatiassa? Kerro vinkkisi kommenttikentässä tai blogin Facebookissa.

Ps. Matkan ajankohdan voi vielä vaihtaa, mikä on näin keski-ikäiselle ihmiselle ihan hyvä tieto.

Lue myös

Omatoimimatka Italiaan, osa 1/3: Amalfin rannikko Maiori

Omatoimimatka Italiaan, osa 2/3: Rooma

Kreeta – ystävällinen, aurinkoinen ja siisti saari

Mallorca oli hyvä kohde pussailumatkalle

Naisten shoppailumatka Budapestin joulumarkkinoille

Lue myös

X