Yli pyykkivuorten

Meidän TOYS R US -loppuunmyynnin löydöt

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Toys r us

TOYS R US ja Br-lelut kun ilmoittivat konkurssistaan, meille tuli lapsille, varsinkin Aavalle, kauhea suru. Onhan se shokki, kun lempikaupat lopettavat!

Minun ei pitänyt mennä loppuunmyyntiin. Me emme todellakaan tarvitse lisää leluja… Mutta 90 pronsentin alennusmyynti vaan jotenkin kuljetti jalkani tänään perjantaina 8.2.2019 Lempäälän Ideaparkin TOYS R US -myymälään…

Eihän siellä oikein ollut mitään jäljellä, mutta huuups, ostoskorini täyttyi aika nopeasti. Kurkista, mitä minä ja Aava ostimme! Siis mitäänhän ei pitänyt ostaa, mutta nämä kaikki me ostimme.

Toys r us

Ostimme mökille ison rantapallon, Aavan sänkyyn lukemiseen tarkoitetun majan, Halloweenia varten kasvomaaleja ja Martta-serkulle aurinkolasit.

Toys r us

Ostin Henrikille Thunderbirds-raketin, kaverille synttärilahjaksi piirtämiskilpikonnan ja Aavalle hauskoja palloeläimiä tekevän laitteen. Mitään näistä en olisi ostanut normaalihinnalla ikinä, mutta hei, hinta vain 10 pronsenttia normaalista!

Toys r us

Ostin Aavalle kellon sekä kaksi muuta kelloa joulu- ja synttärilahjaksi kavereille tai serkuille.

Toys r us

Eniten ostin leluja lahjakaappimme. Sieltä nappaan lelun luokkakaverin synttärilahjaan tai ystäväperheen luo kyläilemään mennessä tuliaisiksi. Trolls-pussit laitan Aavan synttäreillä onginnan yllätykseksi.

Toys r us

Ja hinta? 41 euroa! Ei ollenkaan huono, vaikka ei minun 40 eurollakaan pitänyt mitään ostaa, mutta hei, kun halvalla saa. Heh!

Kaikki suositut lelumerkit olivat loppuneet, mutta esimerkiksi Star wars -tavaraa oli paljon. Pojille oli paljon kaikkea, tytöille ei juuri mitään. Edelläni olevan lasiakkaan loppusumma oli 100 euroa, joten kyllä siellä nyt äkkiä hyllyt tyhjenevät.

Löysitkö itse jotain loppuunmyynneistä?

Lue myös

X