Yli pyykkivuorten

Halpa vinkki Schleich-hevosleikkiin

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Schleich

Meidän Aava on hurahtanut ihan täysin hevosmaailmaa. Hän on heppahullu! Ehkä parasta, mitä hevoskärpäsen purema pikkutyttö voi omistaa on isosisko, joka ojentaa pari kassillista Schleich-heppoja ja -ratsastajia ja sanoo, että pidä hyvänäsi. Voi onnea!

Aavalla on Matildan vanha heppatalli. Ostimme juuri Fb-kirpparilta toisen tallin, jonka tuunaamme tässä lähiaikoina. Nyt Aavalla on sitten kuulemma tuntihevosten talli ja yksityisheppojen talli.

Aava katselee jatkuvasti Youtubesta Schleich-videoita, joista saa paljon ideoita omaan leikkiin.

Schleich Schleich

Halpa vinkki Schleich-leikkiin

Löysimme juuri niin hauskan ja halvan vinkin Schleich-leikkiin, että halusin jakaa sen teillekin! Löysimme Flying tiger -liikkeestä hevosille täydellisen laitumen! Laidun on nurmikon tyylinen pöytäliina, joka maksoi neljä euroa! Pöytäliina on aika pieni, joten olisi kannattanut ostaa kaksi.

Ennen kuin annoin pöytäliinan käyttöön, ravistelin sitä. Siitä lähti alussa aika irti pieniä osia, mutta sen jälkeen on kestänyt. Toimii siis leikeissä, kun Aavakin täyttää jo kahdeksan. Ihan pienten käsiin ei sovi. Ennen leikkejä myös pyyhin tämän uuden laitumen kostealla liinalla.

Schleich Schleich Schleich

Hevosille ruokaa taikataikinasta

Hyvä vinkki on myös antaa lasten askarrella taikataikinasta ämpäreitä, omenoita ja porkkanoita tallileikkiin. Valmiit työt voi uunissa kuivattamisen jälkeen maalata ja lakata.

Taikataikinaan tulee esimerkiksi 3 dl jauhoja, 1,5 dl suolaa, 1,5 dl vettä ja 1 rkl ruokaöljyä. Valmiit työt kuivatetaan 125 asteessa tunnin ajan.

Näitä voitaisiinkin tehdä Aavan kanssa pääsiäisenä!

schleich

Käykäähän ostamassa noita pöytäliinoja ennen kuin ne loppuvat!

Millä leluilla sinun lapsesi leikkivät juuri nyt?

Lue myös

Suojele leikkiä – se katoaa teiltäkin liian pian!

Kuka nämä pehmolelut on tuonut meidän kämppään?

Seitsemänvuotias: Elämä täynnä kärrynpyöriä, haleja, naurua ja yksisarvisia

Kepparit ovat parasta, mitä nykylapsille on tapahtunut

Lue myös

X