Yli pyykkivuorten

Rakkaimmat bloggaajaystäväni ja heidän bloginsa – tutustu!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
yli pyykkivuorten

En olisi ikinä uskonut, miten ihania ystäviä saan elämääni bloggaamisen kautta. Olen ollut kohta neljä vuotta blogimaailmassa, ja mitä naisia olenkaan sieltä löytänyt elämääni! Muut bloggaajat ovat minulle mieletön tuki, inspiraation lähde ja apu. Mikä parasta, heistä on tullut ystäviäni.

Uskon, että moni näistä naisista on ystäväni loppuelämän ajan.

He tulivat elämääni täysin yllättäen. Mikä ihana yllätys. Mikä odottamaton kunnia ja etuoikeus.

Haluan suositella teille näitä blogeja, joista saatte vertaistukea, vinkkejä ja iloa. Näiden blogien takana olevat naiset ovat kultaa! Jos pidätte minun blogistani, haluatte varmasti myös tutustua näihin naisiin. Jokainen kirjoittaa vähän eri aiheista, mutta heitä yhdistää se, että henkilöinä he ovat kaikki aivan ihania!

Usein puhutaan, että WhatsApp- ja someystävyys ei ole oikeaa ystävyyttä. Voi se kuulkaa olla!

Tutustukaahan näihin naisiin! Otsikot ovat näihin blogeihin vieviä linkkejä.

yli pyykkivuorten

Emmi: Ready Steady Flow

Vaikuttajamediassa työskentelevään Emmiin tutustuin aikoinaan Kaksplussan blogiverkostossa. Koko Emmin perhe, mies Ramon ja kolme poikaa, on täyttä kultaa. He ovat sydämellisiä, toisista välittäviä ja huomaavaisia.

Emmi ja Ramon kirjoittavat blogissaan terveydestä, puhtaasta ruuasta, lasten allergioista ja refluksista sekä tavallisesta arjestakin.

Emmin kanssa soittelen ja kirjoittelen usein. Uskon, että hänestä olen saanut elämänmittaisen ystävän.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Suuri vaikuttajaristeily ja ihanaa seuraa ❤ #siljaline #balticprincess #siljauudistuu #ylipyykkivuorten

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

Yli pyykkivuorten

Terhi: Jyllannin suomineito

Terhi tuli Kaksplussan portaaliin joulukuussa. Ihastuin heti Terhin stooreihin, postauksiin, kunnianhimoon ja elämänkatsomukseen.

Terhin Instagramin stoorit ovat täynnä värejä, luontoa, kahden pienen pojan elämää, vegaaniperheen arkea herkullisine ruokineen ja onnellisuutta.

Terhi kirjoittaa paljon yhteiskunnallisista aiheista, kuten eläintenoikeuksista, naisten oikeuksista ja veganismista. Terhin YouTube-videoista näkyy vahva ammattitaito.

Juttelemme wapissa aika lailla joka päivä. Tsemppaamme ja tuemme toisiamme.

Tapaan Tanskassa asuvan Terhin kesäkuussa. En malta odottaa! Ihanaa!

Yli pyykkivuorten

Jonna: Poikien äiti

Jonna, Jonna! Mikä inspiraation lähde, mikä menestystarina, mikä ystävyys!

Jonna on suuri tukeni sekä ystäväni. Olemme tavanneet muistaakseni ehkä vain kerran, mutta juttelemme usein, välillä päivittäin. Jonnan kanssa puimme blogimaailman kurjia puolia ja inspiroimme toisiamme. Jonna on aina valmis auttamaan ja tukemaan. Opin Jonnalta paljon koko ajan.

Poikien äidit on jo käsite varmasti kaikille.

Yli pyykkivuorten

Jasmin: Munakoisoni ja minä

Kaksplussan portaalikollegani Jasmin on bloggaamisen, kevytyrittäjyyden ja somemaailman kävelevä tietopankki. Häneltä tulee aina vastaus kaikkeen, mitä ikinä ihmettelenkään.

Ihailen Jasminin rohkeutta, vahvaa omaa ääntä, yhteiskunnalliseen keskusteluun vaikuttamista, kirjoitustaitoa ja vankkaa asemaa blogimaailmassa.

Yli pyykkivuorten

Terhi: Äiti ja Melukylän lapset

Terhiin tutustuin jo Kaksplussan verkostossa. Terhi siirtyi portaaliin muutama kuukausi ennen minua.

Terhin kanssa myös juttelemme usein. Kuuden lapsen äiti ottaa valtavan kauniita kuvia perheestään Instagramiinsa. En käsitä, miten hän saa lapset mukaan niin ihaniin kuviin (meillä eivät ole ihan yhtä yhteistyökykyisiä…)!

Terhi on herkkä, empaattinen ja sydämellinen. Kannattaa kurkistaa, millaista on suurperheen arki!

Yli pyykkivuorten

Desire: Desire Nyman

Portaalibloggaajakollegani Desire nousi vuodessa Suomen suosituimpien bloggaajien joukkoon. Kaksplussan vuoden 2018 parhaan blogin palkinnon saanut blogi kuvaa lapsiperhearkea, lapsettomuutta ja lapsettomuushoitoja ja naiseutta.

”Kaksplussan menkkalähettiläs” -tittelin saanut Desire kirjoittaa naiseudesta rohkeasti ja avoimesti. Hänen YouTube-videonsa keräävät aina valtavan määrän katselukertoja.

Desire on sydämellinen ja aina ystävällinen.

Yli pyykkivuorten

Sofia: Frutti di mutsi

Kotilieden bloggaaja Sofia tuli tutuksi ollessaan Kaksplussan portaalissa. Kuulumme molemmat pariin WhatsApp-porukkaan, joissa juttelemme ja kannustamme toisiamme.

Sofia on rautainen ammattilainen, jolta eivät ideat lopu DIY-, käsityö- ja leivontablogissaan. Hänkin on aina ystävällinen ja kannustava.

Sofia muuten kehitti ne laskiaispullat tuutissa eli tuuttipullat, joiden resepti kopioitiin kymmeniin blogeihin välittömästi.

Yli pyykkivuorten

Selina: Kun äiti kelaa

Muistan yhä, kun tulin Kaksplussan verkostoon enkä ymmärtänyt Bloggerista tai bloggaamisesta mitään. Selina oli yksi heistä, jotka opettivat minulle kaiken, mitä tiesivät. Olen yhä siitä kiitollinen.

Selina on äiti, joka kelaa. Hän on äiti, joka ei pysty ruokailemaan perheensä kanssa saman padan äärellä. Hän on äiti, jonka moni äitienpäivä ja esimerkiksi viime kesä on mennyt sairaalassa tehohoidossa. Kaiken lisäksi Selinan pieni poika koki niin järkyttävän alun elämälleen, että sitä on vaikea edes ymmärtää. Lue tästä Selinan pojan ECMO-tarina.

Itku tulee, kun lukee Selinan postauksia. Toivon heille kivuttomia päiviä yhdessä koko perheen voimin!

Yli pyykkivuorten

Laura: Tehtävänimikkeenä Laura

Lauran kanssa sain olla yhtä aikaa Kaksplussan verkostossa ja portaalissa ennen Lauran siirtymistä Lifielle.

Näen Laurassa itseni reilu kymmenen vuotta sitten. Nuori äiti, jolla on syli täynnä lapsia. Välillä pussaillaan, välillä kaatuvat seinät. Lauran blogissa on ihanaa arkikuvausta kolmen suloisen tytön keskellä. Lauran Insta on myös ihana!

Yli pyykkivuorten

Henna: Pölyä pinnoilla

Hennaa en tunne henkilökohtaisesti, mutta juttelemme välillä esimerkiksi Instagramissa. Henna on ihana tukijani ja tsemppaajani. Hän on lukenut niin usein blogiani ja kommentoinut sitä, että olemme nykyään myös Facebook-ystäviä. Joskus niin käy joidenkin seuraajien kanssa.

Henna pitää taukoa bloggaamisesta, mikä kuulostaa ruuhkavuosiarjessa ihan järkevältäkin priorisoinnilta, kun siltä tuntuu. Luulen, että opin Hennan blogitauosta paljon itsekin.

Yli pyykkivuorten

Kurkkaa myös nämä blogit ja tutustu bloggaajiin niiden takana!

Reetta: Sellaista sattuu: sinkkuäitiyttä ja arkea

Anette: Operaatio äiti: kolmen lapsen äitiyttä rehellisesti kuvattuna ja lastenvaatteilla maustettuna

Meriannen mielessä: ulkosuomalaisen erityislapsen perheen elämää Englannissa

Emilia: Mutsis on:  vauvan odotusta ja lapsiperhearkea yhdessä Suomen suosituimmassa blogissa

Petra: Sängyn alla: kolmelapsisen perheen onnellista ja tavallista arkea

Pauliina: Mrs Eriksson´s room: kirjallisuutta rakastavan äidin ajatuksia elämästä

Mari Valosaari: töitä, arkea, lapsia, hevosia, juhlia, glamouria ja tallitöitä

Lue myös

X