Yli pyykkivuorten

180 m2: Makuuhuoneen uusi ilme 35 eurolla

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
makuuhuoneen sisustus

Tervetuloa meille! Tässä uudessa 180 m2 -postaussarjassa esittelen meidän kotia ja sisustusta.

Asumme vuonna 1981 rakennetussa talossa, joka on siis vuoden nuorempi kuin minä. Me olemme kotimme kolmannet omistajat.

Kun ostimme tämän kodin 2,5 vuotta sitten, vaihdoimme kahteen lastenhuoneeseen tapetit. Vuotta myöhemmin teimme energia- ja kodinhoitohuoneremontin. Tämän jälkeen olemme tehneet vanhasta apukeittiöstä työhuoneen sekä maalanneet autotallin. Muuta ei ole tarvinnut toistaiseksi tehdä.

Esittelen postaussarjassa pikku hiljaa kotiamme. Tässä toisessa osassa näytän, miten sain 35 eurolla minun ja miehen makkariin ihan uuden ilmeen.

makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneen sisustus pohdinnassa

Minun ja miehen makkari on kotimme takkahuoneessa. Olen esitellyt makuuhuoneemme aiemmin, ennen tätä postaussarjaa, postauksessa Uusi koti: Takkahuoneesta makuuhuone.

Meillä on lähes kaikki huoneet sisustettu harmaalla ja valkoisella. Olen jo pitkään katsellut meidän makkaria ja todennut, että haluan sinne valoa tai väriä.

makuuhuoneen sisustus

Valkoinen ei toiminut makuuhuoneessa

Talvella googlettelin kauan päiväpeittoja ja verhoja. Mitään kivaa ei löytynyt. Haluisimme päiväpeitoksi paksun ja ryhdikkään peiton, emme mitään ohutta. Se kavensi hakua.

Tilasin luonnonvalkoisen päiväpeiton ja samanväriset pimennysverhot. Kokeilimme niitä ja totesimme, että meni ihan liian valkoiseksi. Tuli liian sairaalafiilis. Palautimme tilauksen.

makuuhuoneen sisustus makuuhuoneen sisustus

Sisustus 35 eurolla

Olen koko ajan katsellut sänkymme yläpuolella olevia tauluja ja miettinyt, että ne ovat liian kaukana toisistaan ja liian valkoisia. Jotakin ne kaipasivat!

Olin Jyskissä viettämässä aikaa Aavan ollessa lähellä synttäreillä. Löysin Jyskistä kaksi tyynyä ja tauluja, joiden avulla uudistin makkarimme 35 eurolla!

Taulujen sijoittelu ei ole vahvinta alaani, mutta ihan kivasti sain ne kuitenkin. Yhteen kehykseen vaihdoin lasten kuvan.

Nyt saimme makkariin väriä, lämpöä ja elävyyttä. Tällä pääsemme hetken eteenpäin ennen uuden päiväpeiton ja verhojen löytymistä. Mitäs tykkäät tästä hätäratkaisusta?

makuuhuoneen sisustus makuuhuoneen sisustus

Minkä huoneemme tai muun sisustusratkaisumme esittelen seuraavaksi tässä 180 m2 -postaussarjassa? Kommentoi tässä alla, Facebookissa tai Instagramissa!

Lue myös

180 m2: Esittelyssä Aavan huone

Lue myös

X