Yli pyykkivuorten

Mammakahvila-podcast: Yli pyykkivuorten -bloggaaja paljasti liikaa

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
mammakahvila-podcast
Jasmin (Munakoisoni ja minä), Hanna (Yli pyykkivuorten), podcast-toimittaja Jenni ja Desire Nyman.

Kaksplussan uuden Mammakahvila-podcastin tuoreimmassa jaksossa on vieraana Yli pyykkivuorten -bloggaaja Hanna. Hän puhuu muun muassa omista pakaroistaan.

Hanna on 39-vuotias perheenäiti Pirkanmaalta. Hän on kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Hän on ollut äiti jo 23-vuotiaasta asti, eli käytännössä lähes siitä asti, kun pääsi yläasteelta. Tai jotain sinnepäin. Lapsensakin hän sai siis suunnilleen 90-luvulla, koska heistä vanhin aloittaa jo lukionkin, niin pakkohan ne vauvavuodet on ollut olla joskus ysärillä, eli silloin, kun viimeksi oli kaikilla vyötärölaukut.

Hanna on viestintäalan pätkätyöläinen. Hän tekee töitä viestinnän asiantuntijana ja verkkotiedottajana, freelancertoimittajana ja ammattibloggaajana. Hän rakastaa kirjoittamista ja ihmisten kohtaamista ja miettii jatkuvasti, mikä hänestä tulee isona.

Hanna on kiinnostunut jatkuvasti oppimaan lisää kirjoittamisesta, somesta ja viestinnästä. Tässä postauksessa Kaksi vuotta ammattibloggaajana – näin onnistuin hän kirjoitti taustaa sille, miten hänestä tuli ammattibloggaaja. Lue ihmeessä!

mammakahvila-podcast

Jasmin (Munakoisoni ja minä), Hanna (Yli pyykkivuorten), podcasttoimittaja Jenni ja Desire Nyman podcastien nauhoituksissa keväällä 2019. Kuva Jasminilta, kiitos!

Mammakahvila-podcastin vieraana Yli pyykkivuorten

Ja sitten Hanna kutsuttiin Kaksplussan Mammakahvila-podcastiin – ja hänhän lähti mukaan, koska kaikki viestintäalan ilmiöt kiinnostavat häntä hirmuisesti.

Hän aivan huumaantui siitä kaikesta – ja paljasti totisesti liikaa. Ai jai!

Kuuntele, kun Yli pyykkivuorten -bloggaaja puhuu Mammakahvilan podcast-jaksossa nuoruudestaan, nuoren kasvattamisesta, itsetunnostaan, vartalostaan, nuoruuden mallihaaveistaan ja, no, tiedättehän, vähän takapuolestaan. Jakson löydät tämän linkin takaa: Mammakahvila-podcast: Yli pyykkivuorten

Enjoy!

Lue myös

X