Mainos Yli pyykkivuorten

Naurua ja ystävyyttä: Bloggaajatreffit Break Sokos Hotel Flamingossa

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö

parisuhde

Mainos Break Sokos Hotel Flamingo ja Flamingo Spa

Lähdin töistä Tampereelta kesäkuun helteisenä iltapäivänä vähän ennen kahta. Nousin pian junaan, avasin läppärin ja jatkoin potilasjärjestön viestinnän asiantuntijan töitäni. Nousin junasta Helsingin rautatieasemalla ja siirryin bussiin. Bussissa vaihdoin roolini viestinnän asiantuntijasta bloggaajaksi ja päivitin Instagramia.

Nousin 40 minuutin kuluttua bussista Vantaalla ja kuljin läpi Kauppakeskus Jumbon. Viidekeskus Flamingon ala-aulassa laskin matkalaukkuni, käsilaukkuni ja kameralaukkuni maahan.

– Hanna! kuulin huudahduksen heti.

Nauroimme, halasimme, katsoimme toisiamme kuin emme olisi koskaan ennen nähneet. Emme olletkaan, ja tavallaan tietysti olimme.

– Oletko sä ihan oikeasti olemassa etkä vain mielikuvitustani, sanoin.

– Te näytätte ihan itseltänne, sanoi yksi.

Rutistin tiukasti neljää naista, joiden kanssa olen jutellut joka päivä jo todella kauan, joista tiedän todella paljon, mutta joista yhden olin tavannut kolme kertaa, yhden kerran ja kahta en koskaan ennen.

Sielunsiskoni, he, jotka ymmärtävät ja tukevat.

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo. Kuva Terhi, Jyllannin suomineito.

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo: Kaksplussan bloggaajatreffit

Saimme järjestää Break Sokos Hotel Flamingon kanssa Kaksplussan portaalibloggaajien blogitreffit.

Tapaamiseen pääsi tällä kertaa aika pieni joukko: minun lisäkseni Reetta blogista Sellaista sattuu, Terhi blogista Jyllannin suomineito, Desire blogista Desire Nyman ja Jasmin blogista Munakoisoni ja minä. Porukka oli kuitenkin juuri sopiva yhdessäoloon.

Saimme kaikki hieman erilaiset huoneet uudistuneesta hotellista. Minun huoneeni oli koko porukan yhteiseen illanviettoon varattu Joy-sviitti hotellin uudistetusta Wing-siivestä. Muiden huoneiden teemana olivat Harmony ja Energy. Harmony on Suomen ensimmäinen vain aikuisille matkailijoille suunnattu huonekerros. Aika siistiä näin lapsettomalla lomalla! Joy-kerros henki hauskaa ja iloista oleilua. Siihen pyrimme!

Poksautimme skumpan tapaamisellemme. Maistelimme hotellin meille varaamia juustoja, hedelmiä ja raakakakkuja. Sviiitti oli loistava tapaamispaikka. Mahduimme kaikki viisi hienosti kauniisti sisustettuun siniseen olohuonetilaan. Rentoa, mutta tyylikästä yhdessäoloa kaveriporukalla. Samanlainen sviitti toimii hienosti myös lapsiperheen oleiluun, kun on kaksi erillistä huonetta.

Joy-huoneita markkinoidaan iloisen ihmisen pirskahtelevan värikkääksi valinnaksi. Huoneessa elämä maistuu, kun paras kaveri kikattelee vieressä tai koko perhe nauraa yhdessä. Jotenkin sopi meille aika hyvin… Puhuimme bloggaamisesta 2010-luvun lopun Suomessa. Puhuimme yhteistöistä, alan kilpailusta ja itsensä likoon laittamisesta, mutta enimmäkseen kuitenkin nauroimme.

Kun tapaa ihmisiä, joilla on sama intohimo ja samat kiinnostuksenkohteet, on helppo hengittää – ja nauraa.

Break Sokos Hotel Flamingo

Sviitti ja herkut valmiina muiden saapumiseen.

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo

Flamingo Spa

Sviitissä oli kaunis valkoinen sauna, mutta sen lämmittämisen sijaan suuntasimme tutustumaan Flamingo Span K18-kylpylään. Kylpylässä on 37-asteinen lämminvesiallas, hoitava mineraalivesiallas ja kuusi erilaista saunaa. Siellä on myös suolaseinähuone sekä oleskelutiloja. Ja mikä parasta: vain aikuisia!

Aloitimme kylpyläelämyksemme suoraan baarista, koska hei, reissu ilman lapsia! Tilasimme mansikkamargaritat, jotka nautimme pehmeiden sohvien syleilyssä kylpytakit päällämme.

Istuimme lämpimässä vedessä ilman roiskivia, pissahätäisiä lapsia ja sukeltelunäytöksiä. Ihanaa äitien luksusta. Meillä kaikilla on pieniä lapsia, joten aikuisten SPA oli hauska elämys.

Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo

Amarillo Flamingo: gluteenittomia soft tacoja

Suoritimme naisten valmistautumisen pikaennätyksen, kun laittauduimme huoneissamme valmiiksi alle puolessa tunnissa niin, että kävimme siinä ajassa suihkussa, meikkasimme ja kuivasimme hiukset.

Break Sokos Hotel Flamingo tarjosi meille illallisen viereisessä Amarillossa. Tilasimme alkupalaksi nachoja. Pääruuaksi otin gluteenittomia soft tacoja ravuilla ja kanalla. Minun ruokavalioni mukainen gluteenittomuus ja pähkinättömyys toteutuivat helposti. Myös vegaaniruokaa sai.

Tykkään tosi paljon Amarillon ruuasta. Tortillat, tacot ja hampparit maistuvat aina meidän lapsillekin.

Break Sokos Hotel Flamingo

Siellä missä on koolla bloggaajia, siellä on myös naurua – ja kameroita ja kännyköitä.

Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo

Joy-sviitissä juttelua

Amarillosta lähdimme vasta pilkun tultua ja paikan mennessä kiinni. Siirryimme takaisin sviittiin. Oli tunnelmallista, kun tänä vuonna uudistuneen hotellin pitkillä käytävillä soi hiljainen musiikki.

Puhuimme parisuhteistamme. Puhuimme kaikesta siitä, mistä kirjoitamme blogeihimme ja siitä, mikä jää blogien ulkopuolelle.

Jännitimme yhdessä lapsettomuushoidoissa olevan Desiren lähestyvää testintekopäivää. Puhuimme yllätyksistä, jotka tulevat, kun joku iso lehti yhtäkkiä jakaa postauksemme ja analytiikkaan tulee metrin korkuinen piikki tai lukijat kiinnostuvat postauksesta, jonka ei itse uskonut menestyvän.

Puhuimme siitä, miten uskomattomalta yhä tuntuu, että joku todella lukee postauksiamme ja jaksaa näin tukea työksi muuttunutta harrastustamme. Käsittämätöntä, että parhaimpina kuukausina blogissa käy monia kymmeniätuhansia kävijöitä.

Break Sokos Hotel Flamingo

Kuva Jasmin, Munakoisoni ja minä.

Sviitin pehmeät lakanat

Kesäkuun valoisan yön edetessä päädyimme paikalliseen pubiin. Vähän tanssimme, vähän lauloimme karaokea.

Kun lopulta kömmin ihanan pehmeän peiton alle ja laitoin kellon soimaan puoli kahdeksaksi, muistan, että kännykkä näytti uniajaksi 2 tuntia 59 minuuttia. Auringonnousu näkyi silloin, kännykkää säätäessäni, korkealla kuudennen kerroksen ikkunassa upeasti.

Painoin pään pehmeään tyynyyn yksin sviitissäni ja mietin, miten onnekas olen näistä ihmisistä ympärilläni ja tällaisesta arjen luksuksesta.

Break Sokos Hotel Flamingo

Puoli viideltä aamulla sviitissä hetki ennen nukkumaan käymistä. Onnellinen, ehkä vähän väsynytkin. Hotelliloman yksi parhaista puolista, nukkuminen, jäi tällä kertaa kolmeen tuntiin. Mutta hei, upea auringonnousu!

Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo

Hotellin aamupala kruunaa loman

Osa porukasta jäi vielä nukkumaan ja osa kömpi aikaisin aamupalalle. Minun bussini lähti Helsingistä jo 10.30, joten kiirehdin syömään kahdeksalta.

Hotelliaamupalassa parasta on se tunne siitä, että kaikki on valmista. Kahvi ja sämpylät tuoksuvat, tuoremehu on yhtä aikaa raikasta ja sakeaa. Smootie tuo tunteen kodinomaisesta välittämisestä ja arjen ylellisyydestä.

Syötyäni halasin naisia ja kiiruhdin Helsinkiin menevään bussiin, johon nousin ihan Jumbon edestä. Hotellilomani 16 tuntia, joista 3 tuntia kului nukkuen, tuli käytettyä ihan mahtavalla tavalla hyödyksi. Vielä jos olisi ehtinyt shoppailla Jumbossa, niin olisi ollut huippu juttu.

Yksi kesän hienoimmista reissuista!

Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo Break Sokos Hotel Flamingo

Kiitos Break Sokos Hotel Flamingo vieraanvaraisuudesta!

Lue myös nämä postaukset blogitreffeistä

Desire Nyman: Kanalauma bloggaajia

Munakoisoni ja minä: Nukkuminen ja seksi on parasta hotellihuoneessa

Sellaista sattuu: Puhuitteko te miehistä? – Bloggaajatreffit Break Sokos Hotel Flamingossa

Jyllannin suomineito: Hulvattomat bloggaajatreffit Suomessa

X