Yli pyykkivuorten

Meille ei jää mitään, jos maailmasta kielletään rakkaus #pride

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
pride

Ihanaa Pride-viikkoa ja hei, ihanaa koko vuotta!

Minua puistattaa ajatus, että meidän maailmassamme vuonna 2019 joitakin syrjitään, hylätään ja inhotaan rakkauden vuoksi.

Jos kahden nuoren tai aikuisen rakkaus, välittäminen ja intohimo on jonkun mielestä ongelma niin hei, mihin mittasuhteisiin oikeat ongelmat sitten voivatkaan kasvaa?! Oikeasti apua!

Miten toisten rakkaus ikinä voi olla ulkopuolisille ongelma?

pride

Hylkäätkö homon lapsesi?

Oletko oikeasti koskaan rakastanut lastasi, jos hylkäät hänet hänen tuodessaan näytille puolison, joka ei kelpaakaan sinulle? Miksi lapsen puolison pitäisi kelvata sinulle?

Lapsen onnella ja itsensähyväksymisellä ei siis olekaan mitään väliä? Paskapuhetta siis alusta alkaen?

pride

Hylkäisitkö minut, jos olisin lesbo tai bi?

Minä ihastun ihmisiin ja persoonaan, en sukupuoleen. Ihastua voi monella tapaa. Ystävään tai työkaveriin voi ihastua ilman romanttista haavetta.

Satun olemaan naimisissa miehen kanssa. En tiedä, voisiko puolisoni olla myös nainen, koska olen seurustellut tämän kumppanin kanssa onnellisesti koko aikuisikäni, itse asiassa jo ennen kuin edes täytin 18 vuotta.

Jos puolisoni olisikin nainen, hylkäisitkö ystävyytemme tai sukulaisuutemme? Lopettaisitko blogini seuraamisen? Muuttuisiko joku suhtautumisessasi minuun?

Muuttuisinko minä?

Halveksisitko minua? Vaihtaisitko kadun puolta?

Suostuisitko olemaan työkaverini?

pride

Kiitos rakkaat ystävät

Yksi parhaista ystävistäni on homoseksuaali. Olen onnellinen siitä, että hän ja hänen puolisonsa ovat minun ja perheeni elämässä. Ihanaa, että lapseni näkevät, että elämäntapoja on erilaisia ja ne ovat kaikki yhtä onnellisia. Kiitos, että saamme kuulua elämäänne!

Iloista Pride-viikkoa! Ihanaa, että olette.

pride

Entä jos lapseni olisi homo?

Näin reagoisin, jos lapseni olisi homoseksuaali

Lue myös

X