Mainos Yli pyykkivuorten

Parasta kodissamme kesällä: terassit, kesäkalusteet ja ulkona syöminen

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö

Ruokailuryhmä ulos

Kaupallinen yhteistyö Preeco.fi

Rakastan kesää. Odotan kesää koko vuoden.

Odotan sitä, että aurinko paistaa, puutarha on täynnä kukkia, linnut laulavat ja on loma eikä kiire minnekään. Odotan, että saan istua terassilla ruokailuryhmän ääressä tai terassisohvalla viinilasi kädessä kirja tai mies seurana tai jäätelö kädessä herkutella ja nauraa lasten kanssa heidän hyville jutuilleen.

Rakastan omakotitalomme terasseja. Meillä on kaksi terassia talossa kiinni sekä yksi pieni terassi vielä tontillamme olevan pienen huvimajan edessä. Toinen talossa kiinni olevista terasseista on takkahuoneesta tehdyn makuuhuoneemme vieressä, ja siinä on järvinäkymä. Tämän terassin vieressä on myös grillikatos.

Toiselle terassillemme pääsee keittiön ovesta talon takapihalle. Pienen terassin jälkeen nousee muutama porras ylemmäksi toiselle terassitasolle, jossa oli vanha kasvihuone. Luovuimme siitä viime kesänä, ja tänä kesänä rakennamme tuon vanhan terassin tilalle uuden, paremman terassin. Tälle terassille tulee uusi iso, ulos tarkoitettu ruokailuryhmä.

Ruokailuryhmä ulosRuokailuryhmä ulos
ruokailuryhmä ulos
ruokailuryhmä ulos

Uusi ruokailuryhmä ulos

Makuuhuoneemme vieressä olevalla terassilla on iso kulmasohva. Sen kaveriksi on tarkoitus ehkä hankkia polyrottinkinen riipputuoli.

Meidän kesäkalusteet ovat todella vanhat, joten tänä kesänä oli aika hankkia uusi ruokailuryhmä ulos. Saimme valita Preecon kesäkalusteet-ryhmästä ruokailuryhmän. Valitsimme antiikinharmaan Ruska-ruokailuryhmän, johon mahtuu kahdeksan ruokailemaan. Tuo ruokailuryhmä on nyt ennen uuden terassin valmistumista makuuhuoneen terassilla, jonne se itse asiassa sopii myös tosi hyvin.

Ruokailuryhmän pöytälevy on valmistettu nonwood-materiaalista ja runko alumiinista. Tuolit ovat harjattua polyrottinkia, joten koko ruokailuryhmä kestää sekä säätä että lapsiperheen käyttöä. Pöydän sävy on myös just meille se oikea.

Ruokailuryhmä ulosRuokailuryhmä ulosRuokailuryhmä ulosRuokailuryhmä ulos

Kesästä parasta ulkona syöminen

On ihanaa, kun aurinko paistaa ja voi syödä ulkona! Sen kerran, kun aurinko paistaa, tuntuu, että täytyy toimia heti ja ottaa kaikki ilo irti terasseista.

Tykkäämme kutsua ystäviä kylään syömään. Mies laittaa meillä yleensä aina ruuan. Hän kokkailee usein esimerkiksi kalaa tai lihaa ja tekee vaikka hollandaise- tai punaviinikastiketta sekä esimerkiksi hasselbackan perunoita. Minä teen yleensä sitten salaatteja aterialle sekä vastaan jälkiruuasta.

Kattaminen on myös minun juttuni. On hauskaa valita astioita, kynttilöitä ja kukkia. Myös kesäkalusteiden pöydille saa kattaa kauniisti!

Saimme Ruska-pöytäryhmän kesäkuun lopussa, kun satoi vettä. Lähdimme matkalle ja kun palasimme, satoi taas. Heti, kun aurinko vähän pilkisti, teimme reissun aikana 13 vuotta täyttäneelle Henrikille kakun ja herkuttelimme sen ulkona.

Vinkki maailman helpoimpaan kakkuun: kaksi valmista mutakakkua, kermavaahtoa ja mansikoita. Toimii!

Ruokailuryhmä ulos

Alennuskoodi Preeco.fi

Ilokseni kerron, että sain lukijoilleni 10 prosentin alennuksen Preeco.fi:n tuotteista! Preeco.fi on kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa lähes 4000 tuotteen valikoiman. Preecosta saa monipuolisesti kaikkea kotiin, toimistoon, puutarhaan sekä harrastuksiin. Varasto sijaitsee Lahdessa. Vuonna 2012 perustettu yritys työllistää 15 henkilöä.

Saat alennuksen koodilla YLIPYYKKIVUORTEN tilatessasi osoitteesta preeco.fi 24.07.2019 mennessä.

Ruokailuryhmä ulosRuokailuryhmä ulos

Toiveissa aurinkoinen loppukesä

Loppuloman hommana meillä on uuden terassin rakentaminen. Kun se on valmis, Ruska-pöytäryhmä muuttaa sinne. Voi olla, että tämä Inkeri-puutarhakeinu muuttaa myös sille terassille. Nyt olemme kantaneet sen sinne, missä aurinko paistaa – tällä kertaa lasten toiveesta asfaltille keskelle pihaa.

Toivotaan lämmintä ja aurinkoista loppukesää, että saa kaiken irti ulkona syömisestä, kesäkalusteista ja kesästä yleensä!

pihakeinu

Kutsutteko te usein ystäviä teille syömään?

Lue myös

X