Yli pyykkivuorten

Ai miten loma? No siideriä, suklaata, seksiä, saunaa, Suomipopia…

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
mökki

Hello friends! Long time, no seen! Good to see you!

Käsi ylös, kuinka moni klikkasi, koska laitoin otsikkoon s-sanan?

Tarkoitan tietysti suklaata. Kyllä, sitä tuli syötyä! Kävin tuossa vaa´alla ja huomasin, että keväästä on tullut neljä kiloa tai vähän enemmänkin. Noh, on ollut hyviä herkkuja ja hyviä bileitä!

Olipa ihana heinäkuu! Pidin ensimmäistä kertaa neljään vuoteen lomaa blogista samalla, kun olin lomalla päivätyöstäni. Oli siis ihan oikea loma.

Kroatia Vodice

Kroatian Vodice lumosi

Aloitimme heinäkuussa loman lähtemällä heti viikoksi Kroatiaan. Siellä oli kyllä todellinen seksihelle, käristyskupoli ja kaikkea sitä, mitä me yli 30 asteen helteestä hyvät kiksit saavat odotimmekin.

Kroatian Vodicesta tulossa elokuussa postaus gluteenittomuudesta sekä postaus, jossa esittelen parhaat vinkkimme lomalta Kroatiassa.

Kroatia Vodice

Ilta Kroatian Vodicessa.

Kroatia Vodice

Kroatian Krkan luonnonpuisto.

Kroatia Vodice

Yli pyykkivuorten

Kroatiasta tultuamme käytimme neljä päivää siihen, että purimme laukut, pesimme pyykkiä, pakastimme mansikat, shoppailimme ja pakkasimme laukut taas. Pyykkivuoret eivät horjuneet, mutta emme mekään!

Matkustimme Jyväskylään, jossa kävimme Suomipop-festareilla ystävien kanssa. Olipa taas kivaa!

kesäloma

Mökeillä Savonlinnassa hyytävässä sateessa

Jyväskylästä matkustimme mökeille ja mummoloihin Savonlinnaan ja Punkaharjulle. Saunoimme mökeillä, värjöttelimme villapaidat päällä, soudimme soutuveneellä hyytävässä kaatosateessa ja pelasimme Gang of Fouria toisessa mummolassa ja Alfapetiä toisessa mummolassa, kuten aina.

Osa perheestä kävi Punkaharjun Kesämaassa, osa purjehtimassa. Aava leikki Schleich-hevosilla pikkuserkun kanssa toisella mökillä ja mökkinaapurin kanssa toisella mökillä.

Söimme herkkuja, joimme siideriä ja viiniä, luimme kirjoja, etsimme kantarelleja ja uimme jääkylmässä järvessä.

Makasin riippumatossa kaivamassa napaa toisella kädellä ja kurkottelemassa toisella kädellä mustikoita riippumaton alta mättäältä.

Heinäkuun kylmin viikko oli Itä-Suomessa todella kylmä, semmoiset 15 astetta. Saimme kuitenkin kauniin päivän Savonlinnan keskustassa ja Olavinlinnassa käymiseen. Siitäkin tulossa postaus!

Aurinko sentään paistoi myös, joten saimme grillailla ja nauttia kauniista Puruvedesta ja Haukivedestä.

mökki mökki mökki
Olavinlinna Olavinlinna

Kummipojan rippijuhlat

Tapasin kolme yläkoulu- ja lukioystävääni. Osallistuimme Itä-Suomessa kummipoikamme kauniiseen rippijuhlaan, minkä jälkeen ajelimme kotiin.

rippijuhlat

Täydellinen helleviikonloppu

Heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa olin jo osin töissä. Mahtava helleviikko tuntui kuitenkin ihan lomalta, kun sää oli niin mielettömän ihana.

Yli 30 asteen helleviikonloppu oli unelmien täyttymys. Uimme paljon, otimme aurinkoa, mies rakensi terassia ja minä kitkin puutarhaa.

Kävimme Tampereella Laukontorilla sekä leffassa katsomassa Aladdinin.

Kävin ystävän kanssa juomassa rannassa siideriä ja kuvaamassa auringonlaskua.

Tampere kesäloma
kesäloma kesäloma kesäloma

Back in business

Ihana loma, mutta ihan mahtavaa olla täällä taas teidän kanssa! Elokuussa tulossa postaus lähes joka päivä!

Pysy mukana!

Yli pyykkivuorten somekanavat: Instagram ja Facebook. Tule seuraajaksi!

Lue myös

X