Yli pyykkivuorten

Tampereen pupukahvila ja puputerapia oli Aavan unelmien täyttymys

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Tampereen pupukahvila

Tampereen pupukahvila oli elämys! Käynti pupukahvilan puputerapiassa oli yksi meidän kesän bucket list -toiveista. Saimme toteutettua sen elokuun ensimmäisenä perjantaina, kun minulla oli vielä yksi kesälomapäivä.

Meidän Aava on todella eläinrakas. Olemme käyneet muutaman kerran Tampereen kissakahvilassa Purnauskiksessa, mutta pupukahvilassa emme olleet käyneet ikinä. Nyt ehdimme käydä siellä.

Käynti pupukahvilassa oli Aavan kesän odotetuin juttu.

Tampereen pupukahvila
Tampereen pupukahvila Tampereen pupukahvila

Tampereen pupukahvila tarjoaa puputerapiaa

Tampereen pupukahvila on oikealta nimeltään 3D Crush Café. Siellä voi tulostaa upeita 3D -tulostuksia, mutta me olimme kiinnostuneita vain kahvilan tarjoamasta puputerapiasta. Pupujen läsnäololla on kuulemma myönteisiä vaikutuksia ihmisen terveyteen, kuten kolesteroliarvoihin, verenpaineeseen ja stressiin. Sitä lähdimme nyt testaamaan.

Pupukahvilassa on kaksi erillistä pupuhuonetta. Toisessa huoneessa on kolme pupua ja toisessa kuusi. Päästäkseen pupuhuoneeseen täytyy jokaisen vierailijan ostaa kahvilasta vähintään neljän euron kahvilatuote. Sehän sopi meille, koska kahvilasta saa ihania gluteenittomia herkkuja!

Valitsimme kumpikin gluteenittoman suklaakakkupalan. Aava otti lisäksi kaakaon ja minä teen. Ostimme myös pienen kipollisen herkkuja pupuille tarjottavaksi.

Tampereen pupukahvila Tampereen pupukahvila

Vierailu pupujen huoneessa

Kuuden pupun huoneessa oli jo vierailijoita, joten Aava valitsi kolmen pupun huoneen, jossa ei ollut vielä ketään muuta. Vierailuaika huoneessa oli 20 minuuttia.

Kannoimme kahvilaostoksemme pupuhuoneeseen ja suljimme portin. Aava istui lattialle ja alkoi ihastella kahta näkemäänsä pupua. Aavan selän takaa hyppeli kolmas pupu ja nappasi hampaisiinsa koko herkkukipon. Aavaa nauratti hirmuisesti, kun otimme hellästi kipon pupulta pois. Aika etevä kaveri! Ei nyt kaikkea kerralla yhdelle pupulle!

Tampereen pupukahvila Tampereen pupukahvila
Tampereen pupukahvila Tampereen pupukahvila

Pupufanin hauska kokemus

Syötimme pupuja ja silittelimme niitä. Välissä pidimme tauon ja siirryimme huoneen sohvalle syömään kakkupalojamme. Yksi pupuista hyppäsi kanssamme sohvalle ja istui hetken meidän kummankin sylissä. Voi pienen tytön onnea, kun kesken hänen lauseensa tökkäsin häntä ja näytin hiljaa, että pupu istui hänen selkänsä takana!

Aikamme 20 minuuttia meni nopeasti, mutta oli toisaalta se oli sopiva aika varsinkin, kun saimme olla huoneessa kahdestaan pupujen kanssa ilman muita pupujen ihastelijoita.

Suosittelemme pupufaneille, oli hauska kokemus!

Tampereen pupukahvila Tampereen pupukahvila
Tampereen pupukahvila

Onko siellä pieniä pupufaneja? Oletteko käyneet tällaisissa kahviloissa?

Ps. Samaan aikaan, kun me valitsimme silmät loistaen ihania suklaakakkupalojamme, pupukahvilasta lähti pois Optimismia ja energiaa -bloggaaja kahden suloisen tyttönsä kanssa. Hauska sattuma! Lue myös heidän kokemuksensa postauksesta Puputerapiassa! Toinen rakasti, toinen pelkäsi.

Lue myös

Kissakahvila Purnauskis on eläinrakkaan paratiisi

Lue myös

X