Yli pyykkivuorten

Naura hulvattomalla Facebook-sivulla, kurkista arkeamme Instagramissa

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Yli pyykkivuorten

Hei, tiesitkö, että tämä blogi on vain pieni osa arjestani ja työstäni somessa?

Blogin lisäksi minulla on 6700 seuraajan Facebook-sivu, jonka kantavana voimana on huumori ja arjen vertaistuki. Facebook-sivuni on täynnä ihan huikean hullun ihania ihmisiä, jotka lähtevät kaikkiin juttuihini heti mukaan.

Minun ei tarvitse kuin vaikka kysyä, että kummin päin vessapaperirulla laitetaan telineeseen, niin kappas, 16 000 kertoo sen minulle, ja vastauksissa äidit sättivät poikiaan ja pojat äitejään siitä, kummin päin se oikein kuuluukaan ja onko kasvatuksessa menty metsään vai ojaan.

Kun kysyn vitsillä, että kuka lähtee kanssani lauantai-illan rientoon kaikkien introverttien valtakunnalliseen tapahtumaan ”Juon yksin punaviiniä kotona”, niin sieltä tulee jo suurinpiirten kuvia villasukat jalassa tissuttelusta.

Yli pyykkivuorten

Yli pyykkivuorten Yli pyykkivuorten

Yli pyykkivuorten Facebook: vertaistukea ja huumoria

Jaan Facebookin sivulla, joka on mielestäni oikeastaan kuin ryhmä, postausteni lisäksi muiden bloggaajien postauksia, meemejä ja uutisia sekä herätän keskustelua. Kantavana ideana on siis naiseuden ja äitiyden vertaistuki ja huumori. Vaan kylläpä siellä muutama mieskin on.

Nauran yleensä ihan pissat housussa seuraajieni kommenteille. Juuri nauroin ääneen, kun pyysin näyttämään viimeksi käyttämillään emojeilla millaisia he ovat ja miltä tulevaisuus näyttää, ja tykkääjät analysoivat räjähteleviä päitä ja oksennusemojeja rehellisen itseironisesti. Tätä Facebook-sivun huumoria ja yhteishenkeä on todella vaikea selittää, kannattaa alkaa seurata!

En nyt mitenkään sanoisi, että juuri minun huumorini olisi erityisen terävää ja kiinnostavaa, mutta hei, tykkäähän kakkakärpäsetkin kakasta. Eivät ne voi olla väärässä!

Olen onnellinen ja hämmentynyt siitä upeasta seuraajien määrästä, jonka olen neljässä vuodessa kasannut. Ihmiset Facebookissa ovat yksi arkeni tärkeimmistä asioista. He, te, ovat, olette, tehneet minusta ammattibloggaajan.

Tästä pääset seuraamaan Yli pyykkivuorten Facebook-sivua.

Yli pyykkivuorten Instagram: koti ja arkea

Instagramissani @hannamaariap näytän enemmän arkeamme ja kotiamme. Sielläkään teinini eivät juurikaan näy, mutta joskus saan julkaista heidän kuvansa.

Instagramissa näkyy kotimme sisustusta, kattauksia, ruokia, vaatepostauksia, ystäviäni sekä silloin tällöin muita bloggaajia.

Tykkään stooreista, joita teen välillä paljonkin. Välillä julkaisen stooreissa my day -postauksia, jolloin kuvaan koko päivän. Reissuissa ja yhteistöissä stoorini päivittyvät ahkerasti.

Huomaan stooreista, että moni katselee niitä, mutta ei seuraa kanaviani muuten. Seuraa rohkeasti vain! Kiva, että seuraat!

Tästä pääset seuraamaan Yli pyykkivuorten Instagram-sivua. 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Mitä äijät? No eihän täs misis! 😎🌞 #vodice #croatia #kroatia #holiday

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Ihana ilta-aurinko makkarissa klo 20.30. 🌞😎 #nordichome #mynordichome #bedroom #ikea #ylipyykkivuorten

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Heijastus. #finnishblogger #blogger #journalist #communicationofficer #kaksplusportaaliblogit #kaksplusblogit #ylipyykkivuorten

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Vielä muutamia päiviä lomaa ja sitten kutsuu kakkosluokka. 💕 Monennelle luokalle sinun lapsesi menevät?

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tässä blogilomani aikana heinäkuussa blogini täyttää neljä vuotta 💕💃 Ihanat neljä vuotta kanssanne. . Jos joku on vasta liittynyt joukkoon, niin tässä muutama fakta: . 🌺 Blogi ja Facebook nimellä Yli pyykkivuorten, Instagram nimellä @hannamaariap. Blogi on osa Otavamedian Kaksplussan portaaliblogeja. . 🌸 Olen ammattibloggaaja, toimittaja ja potilasjärjestön viestinnän asiantuntija. Pääaineeni oli kirjoittaminen, mutta vähän välillä harmittaa, että en tehnyt äidinkielenopettajan tutkintoa valmiiksi vaan muutin loppuvaiheessa suuntaa. . 🌺 Perheeseeni kuuluu mies sekä lapset bloginimillä Aava, 2011, Henrik, 2006 ja Matilda, 2003. . 🌸 Olen asunut Pielavedellä, Rantasalmella, Punkaharjulla, Savonlinnassa, Ilmajoella, Seinäjoella, Tikkakoskella, Jyväskylässä ja Pirkkalassa. . 🌺 Blogin aiheina #äitiys #naiseus #sisustus #omakotitalo #keliakia #ibs #cmg #curlygirlmethod ja #ruuhkavuodet . 🌸 Liity seuraajaksi ja tykkääjäksi, ehdota postausaiheita, ehdota kaupallista yhteistyötä. 💕 . Ihanaa, että olet mukana 👯‍♀️ #ylipyykkivuorten #blogger #blogi #äitibloggaaja #kaksplusportaaliblogit #kaksplusblogit #finnisblogger

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

Olisi ihanaa, jos tulisit seuraamaan myös Facebookissa ja Instassa!

Lue myös

Vuosi 2018 Instagram-kuvina: tammi-kesäkuu

Vuosi 2018 Instagram-kuvina: heinä-joulukuu

Kaksi vuotta ammattibloggaajana – näin onnistuin

Lue myös

X