Yli pyykkivuorten

Hip hei, kiirettä pitää – käy osallistumassa arvontaan!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
särkänniemi Zones

Hei tänään(kin) piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta sitten tuli taas liikkuvia osia, niin kuin lapsiperheessä aina. Kerron teille vaan äkkiä, että meillä oli ihan mielettömän upea viikonloppu, hymyilen yhä!

Instan stooreista varmaan näittekin, että meillä oli ystäväperhe kylässä perjantaista sunnuntaihin. Ehkä 96 prosenttia ajasta vaan naurettiin. Käytiin Paapan kapakassa kuuntelemassa Elviksen biisejä ja Ilonassa Telaketjua, tuhlailtiin ja leikittiin kauppaa Ikeassa, hurviteltiin tuntikausia Särkänniemi Zonesissa ja käytiin vielä Pirkkalan karnevaaleilla kuuntelemassa Leewingsiä. Siihen päälle mielettömän hyvää ruokaa, daimkakkua ja liian vähän unta.

Särkänniemi Zones


Tänään illalla kävin koko Aavan kirjahyllyn läpi. Yritetään vähän saada huonetta isomman tytön huoneeksi, ja siinä riittää hommaa. Näytän teille, kun huone on valmis. Nykyistä huonetta voi kurkata tästä Aavan huoneen esittelystä.

Tulin vain äkkiä kertomaan teille, että käyttehän pian osallistumassa Särkänniemi Zonesin rannekkeiden arvontaan mun Instassa @hannamaariap! Arvonta-aika päättyy 21.8. klo 20.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

🤸‍♀️ Kaupallinen yhteistyö @sarkanniemizones 🤸‍♂️ ARVONTA! . Apua miten paljon me ollaan naurettu tänä viikonloppuna! Ihan mielettömän hauska viikonloppu! 😂😆💃🕺 . Meillä oli kylässä Aavan kummit @minna.katriina @jarvijesse ja @jenissajosefina ja @janellajuliette 💕 Kävimme heidän kanssaan Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevassa Särkänniemi Zonesissa. . Särkänniemi Zones on Suomen suurin ja monipuolisin sisähuvipuisto, joka sopii kaikenikäisille. Kid Zone on pääasiassa 2-8-vuotiaille, mutta isommatkin saavat kiipeillä, pomppia ja muun muassa ajaa junaradassa. 🚂🎪 . Family Fun Zonessa on esimerkiksi 6D-teatteri, G-Force-laite ja trampoliineja. Action Zonessa on muun muassa hohtominigolfrata, lasersota ja pyöriviä donitseja. 🏃‍♂️🏃‍♀️ . Pikseli virtuaalipuistossa pääsee kokeilemaan huimaa virtuaalitodellisuutta esimerkiksi erilaisia pelejä pelaammalla. 😃 . Vietimme Zonesissa monta tuntia pomppien, pelaten, herkutellen, laitteilla hurjastellen ja nauraen, ja lähdimme vasta, kun paikka sulkeutui. Oletko sinä testannut Zonesia? Se on just hauska paikka, kun kaikille on jotain, myös aikuisille, eikä säällä ole mitään väliä! 🥰 . 🤸‍♂️ ARVONTA 🤸‍♀️ Yli pyykkivuorten -blogi ja Särkänniemi Zones arpovat yhdelle onnekkaalle kaksi ranneketta Särkänniemi Zonesiin! 🙌 . Osallistu Instagramissa sivulla @hannamaariap. Tykkää sivuista @hannamaariap ja @sarkanniemizones sekä kerro, kenen kanssa voisit lähteä viettämään hauskan päivän! Arvonta-aika päättyy 21.8.2019 klo 20. Instagram ja Facebook eivät ole arvonnassa mukana. . . . @ideapark.lempaala #särkänniemizones #hehtaarinverranhuvia #iloisempiaihmisiä #enemmänkuinerilainen #visitlempäälä #kaupallinenyhteistyö #ylipyykkivuorten

Henkilön HANNA MAARIA Yli pyykkivuorten (@hannamaariap) jakama julkaisu

Ihanaa viikkoa teille! Yritän ehtiä vaikka tällä viikolla saada tehtyä postauksen meidän Kroatian-matkasta! Postausvinkkejä otan myös mielelläni!

Lue myös

X