Yli pyykkivuorten

Rakas Curly Girl Method, minä petin sinua

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
curly girl method

Rakas Curly Girl Method, minä petin sinua tänään.

Kerron kaiken nyt alusta alkaen.

Olemme olleet kimpassa nyt kohta seitsemän kuukautta. Se on aika pitkä aika mielestäni.

Ne olivat blogini lukijan järjestämät sokkotreffit. Lukijani sanoi, että sopisimme hyvin yhteen. Olin kuulemma aina kaivannut sinua, ja sinä olisit se puuttuva osa minua.

Me rakastuimme ja aloimme heti puristella, lutkutella ja käyttää praying hands -tekniikoita. Se oli kiihkeää heti ensivarvista!

Halusin tutustua sinuun heti, mutta myönnän, että vaikka olit heti alussa kiehtova, jännittävä ja ihana, olit myös, no, aika hitsin vaikea!

curly girl method

Curly Girl Method: vaikea alku

Koska ihastuin, halusin opetella tuntemaan sinut. Sinä et päästänyt minua ihan helpolla. Ennen kuin voisin olla kokonaan sinun, piti opetella, mitä on fw, stc, co-wash, psg, cast, sotc. Lisäksi piti ymmärtää sellaisia termejä kuin ploppaus, proposity ja ananas.

Alussa katselin sinua niin vaaleanpunaisten lasien läpi, että huumaantuneena opettelin kaiken ja ostin kaiken. Tietysti. Lupailithan meille ihanaa tulevaisuutta yhdessä!

curly girl method

Curly Girl päin sulfaatteja

Jossain vaiheessa välimme alkoivat viilentyä. En jaksanut yrittää tulkita ihan kaikkea, mitä mielesi päällä oli. Ihan oikeasti, miten kukaan voi olla niin hankalasti tulkittava?

Välillä kaikki meni suoraan sanoen päin silikonia ja sulfaattia. Ei siis tietenkään oikeasti, ei, ei, mutta vertauskuvallisesti. Päin silikoni(pylly)a.

Sanoit, että minun pitää yrittää enemmän, tutkiskella itseäni (?) ja pohtia. Syy oli kuulemma aina minussa ja valinnoissani.

”Ehkä syväpesu auttaa? Tai proteiini! Nyt on liikaa kosteutusta! Ei tuolla hiustyypillä! Ei noita aineita vaan sitä, mitä myydään Lapuan K-kaupassa, yksi purkki jäljellä.”

Vähemmästäkin alkaa hymy hyytyä, kun mikään ei kelpaa!

curly girl method

Ihan oikeasti hei, ei näytä suurelta rakkaudelta. Harkitsen kaljua!

Psg, hairfood, cast…

Olen nyt pessyt silloin tällöin XZ silikonittomalla shampoolla ja muuten vain Garnierin hairfoodeilla. Olen lisännyt vettä, lutkutellut ja puristellut.

Olen jättänyt osan hairfoodista huuhtomatta. Olen lisännyt geeliä tai psg:ta ja nostellut ja puristellut.

Olen plopannut, tehnyt castin ja sitten sotcin.

Olen yrittänyt tehdä kaiken oikein, mutta en tiedä, näytämmekö onnellisilta yhdessä.

Välillä olen näyttänyt Nelli Nuudelipäältä ja välillä OITNB-sarjan Nicky Nicholsilta. Kiva hei!

curly girl method

Unicorn cut auttoi

Avullasi olen hyväksynyt kiharan pääni ja saanut kiharaa tukkaan. Olen saanut muutaman korkkiruuvinkin, mutta, jospa nyt let´s face the facts: hiukseni ovat laineikkaat, eivät kiharat.

Hiukseni eivät enää takkuunnu yhtä paljon kuin ennen. Kuin tein unicorn cutin ihan vain sinun vuoksesi, sain kuolleita latvoja kasan pois. Se oli hyvä.

Olen käyttänyt uskollisesti vain sinun hyväksymiäsi aineita kaikki nämä kuukaudet, mutta en tiedä, riittääkö se rakkauteemme.

Luulen, että en silti osaa olla sellainen, kuin haluaisit. En saa täydellistä kiharapilveä, en osaa kosteuttaa oikein, en saa castia kunnolla, en osaa freesata. Ei näytä hyvältä! On pörröä, nuudeliä, sotkua ja epäsiistiä tukkaa. Ja yhä kuivuu tuntikausia!

curly girl method curly girl method

Petin sinua

Rakkauteni sinuun on alkanut horjua, ja tänään minä sen tein. Okei, ei ollut eka kerta. Ehkä toinen tai kolmas.

Minä petin sinua. Petin sinua suoristusraudan kanssa. Anteeksi.

En kuitenkaan haluaisi jättää sinua. Sopisiko sinulle avoin suhde, jossa saa lutkutella sinun suosittelemiesi aineiden kanssa, mutta harrastaa myös hitaita vetoja suoristusraudan kanssa silleen niinku joskus?

Rakkaudella Hanna

curly girl method

Curly Girl Method

Curly Girl Method pähkinänkuoressa

Näin Curly Girl Method muutti hiukseni

Mies ja lapset tarvitsevat Curly Girl Methodin uhrit -tukiryhmän

Curly Girl Method: Opi erottamaan nämä shampoot

Lue myös

X