Yli pyykkivuorten

Ei minulla nyt ole kyllä mitään sanottavaa

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Semmoista vaan, että miten te monien lasten äidit oikein pärjäilette? Miten te annatte kaikille aikaa ja muistatte Wilmat, oikeankokoiset kengät, heijastimet ja bussikorttien lataukset? Minulla lähtee välillä järki jo näiden kolmen kanssa. Semmoista vaan, että tykkään hirmuisesti sitruunasta.
Miten nämä kuvatkaan ei yhtään sovi postauksiin? Hirveän kätevää olla itse itsensä kriitikko.

Tervetuloa uuden blogipostauksen pariin! Semmoista vaan, että miksi tubettajat aloittavat videot aina noin, että ”tervetuloa uuden videon pariin”? No mutta, anyway, tervetuloa postaukseen, jossa on pelkkiä aivopieruja. Welcome!

Semmoista vaan, että leivoin tänään gluteenittomia sämpylöitä. Leipomiseen meni tyyliin kaksi tuntia eli koko iltani eivätkä ne edes onnistuneet. Aava reppana söi niitä onnellisena silmät kiinni ja kehui koko ajan, miten ihania ne on. En ehkä kestä. Ne ei todellakaan onnistuneet. Reppana lapsi.

Semmoista vaan, että miksi Hulluilla päivillä ei ollut myynnissä työssä käyville (kahta työtä tekeville) kolmen lapsen äideille lisää tunteja? Miten jotkut ehtii katsoa telkkaria, urheilla ja pestä pyykkiä? Samana iltana? Samalla viikolla?

Semmoista vaan, että kävin aamulla uimassa. Työkaveri nukkui pommiin. Onneksi hän soitti vasta, kun olin melkein perillä. En enää kääntynyt takaisin onneksi vaan reippaana menin vesijuoksemaan.

Semmoista vaan, että sokerittomuushaasteessani on jo 22o jäsentä. Ihan huikeeta! Ryhmään mahtuu mukaan, liity tästä.

Semmoista vaan, että miten voin olla näin vanha? Missä välissä tämä kaikki oikein tapahtui? Tämä elämä? Ja miksi minä en sitten ole viisas ja kokenut vaan ihan lapsi? Häh?

Semmoista vaan, että miksi muka pitää laittaa rahat putkiremonttiin, vakuutuksiin, bussikorttiin ja apteekkiin? Hitsi, olen vanha.

Semmoista vaan, että miten te monien lasten äidit oikein pärjäilette? Miten te annatte kaikille aikaa ja muistatte Wilmat, oikeankokoiset kengät, heijastimet ja bussikorttien lataukset? Minulla lähtee välillä järki jo näiden kolmen kanssa. Semmoista vaan, että tykkään hirmuisesti sitruunasta.

Miten nämä kuvatkaan ei yhtään sovi postauksiin? Hirveän kätevää olla itse itsensä kriitikko.

Semmoista vaan, että minulla on tulossa teille ihana arvonta Instaan ja Faceen. Yritän vaan varastaa jostain tunteja, että ehdin äkkiä tehdä sen yhteistyön.

Semmoista vaan, että kuka haravoisi meidän pihan?

Semmoista vaan, että voisitteko Facebookissa ja blogissa hengaavat tulla myös Instagramiini?

Semmoista vaan, että tykkään tosi paljon työstäni ja työkavereistani. Sitten mietin, että ryhtyisin tekemään täysipäiväisesti pelkkää blogia ja tienaisin siten ehkä enemmän ja säilyttäisin ehkä mielenterveyteni, ja sitten mietin, että njääh, haluan työkaverit ja kivan työni (joka on itse asiassa minulla lainassa vain, koska olen sijainen).

Semmoista vaan, että edessä olevat neljä viikonloppua ovat täynnä ystävien ja siskon tapaamista. Ihan huikean ihanaa! Vaan joskus ois toki kiva vaan kaivaa napaa sohvalla. Oi saisinko äkkiä muutaman viikon navankaivamisloman!

Semmoista vaan, että sijaisilla ei ole (navankaivamis)lomaa oikeastaan ikinä.

Semmoista vaan, että IBS sucks.

Semmoista vaan, että en selviä tästä kaikesta, mitä ikäiseni vanhan rouvan pitää ymmärtää. Lue tästä En ehkä pysty siihen, mitä neljäkymppiseltä vaaditaan

Semmoista vaan, että miksi pitää aina mennä nukkumaan? Ehtisi niin paljon enemmän, jos ei tarvitsisi nukkua. Maalaisin vaikka posliinikuppeja tai junan kylkiin graffitteja. Okei, maalaisin kylppärin listoja, joista rapisee maalit. Millä ajalla ne muka ehtii maalata, kun pitää nukkua?

Semmoista vaan, että nauroin eilen ääneen bussissa, kun keskustelin ystävän kanssa wapissa vanhoista Facebook-julkaisuistani, kuten ”kävi tänään elokuvissa” ja sen alla olevasta käsittämättömästä keskustelusta. Miten minusta tuntuu, että en ole oikeastaan päässyt yhtään eteenpäin noista ajoista? Ihan vaan mietin, kun tätäkin postausta katsoo…

Semmoista vaan, että meillä on ollut kolme päivää olkkarin lattialla puhtaat pyykit kasoissa. Muut ovat vieneet omansa, minun ovat yhä siinä. En jaksa viedä niitä kaappiin.

Semmoista vaan, että miten te monien lasten äidit oikein pärjäilette? Miten te annatte kaikille aikaa ja muistatte Wilmat, oikeankokoiset kengät, heijastimet, lukion kirjat, vauvan vaipat ja lautasmallin unohtamatta vitamiineja, neuvola-aikoja ja vasukeskusteluja? Minulla lähtee välillä järki jo näiden kolmen kanssa. Lue tästä Kuinka paljon äitien kestävyyskuminauha venyy?

Semmoista vaan, että tykkään hirmuisesti sitruunasta.

Yli pyykkivuorten

Instagram @hannamaariap

Semmoista vaan, että oikeasti minun piti kirjoittaa nyt, keskiviikkona kello 21.56, kun olen jo tosi väsynyt, Kroatiasta, Tallinnasta tai yhdestä Netflix-sarjasta tai somehaasteesta, mutta en jaksanut käsitellä kuvia. Tarkemmin ajatellen ei minulla kyllä ole nyt mitään sanottavaa.

Semmoista vaan, että pitää olla aika hullu, että tekee omalla persoonallaan sometyötä, jossa palkka on kiinni siitä, onko seuraajien mielestä kiinnostava vai ei. Vihje: En ole kovin kiinnostava. En ymmärrä, miksi klikkasitte tämän auki ja yhä luette. Säälistä  ehkä.

Semmoista vaan, että eksyin nyt tässä katsomaan Facebookista videota, jossa adoptoitu pikkutyttö kertoo äidilleen miltä hänestä tuntui, kun näki vanhempansa ensimmäisen kerran. No niin Hanna, keskity, sinulla on tämä tärkeä postaus tehtävänä! Takaisin asiaan. No niin. Seuraava kohta.

Semmoista vaan, että miksi minulla on yhä finnejä vaikka olen 39? Älkää teinit uskoko, että akne on vaan teinielämän murhe. Haha. Paskapuhetta. Pelkkä huijaus, että ette masentuisi liikaa tulevaisuudestanne, joka on (finni)ruusuinen. (Ontuva läppä ruusufinnistä.)

Semmoista vaan, että en ihan oikeasti kuitenkaan tiedä, mitä työtä haluaisin tehdä. Miksi ajattelen usein, että haluaisin olla opettaja, kun en pärjää edes kolmen kanssa?

Semmoista vaan, että parin viikon päästä on Kaksplussan portaalin blogitreffit, joita odotan kovasti. Hulluja naisia. Ihan pimeitä. Kerrankin on täydellinen yhteenkuuluvaisuudentunne.

Semmoista vaan, että postauksessa on nyt vain pystykuvia, jolloin blogin etusivulla ja Facebookissa rajautuu ehkä pää pois, mutta eihän tässä koko jutussa olekaan päätä eikä häntää, että sopii tyyliin.

Semmoista vaan, että kiitos, että luit. En ehkä ymmärrä miten jaksoit.

Semmoista vaan, että aika lähteä nukkumaan.

Love you!

XXX Hanna

Lue myös

X