Mainos Yli pyykkivuorten

Heijastava pipo ja lapaset ovat paras keksintö äidin mielenterveydelle

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö

heijastava pipo

Kaupallinen yhteistyö NettihattuHeijastava pipo pelastaa äidin mielenterveyden. Oikeasti.

Tiedättehän, että kun on pimeä ja kylmä, niin äitien mielenterveys on koetuksella joka päivä. Heijastimet irtoavat takeista ja repuista tai vaihtoehtoisesti lapset eivät muista tai halua käyttää niitä. Heijastinliivin jos saa lapsensa laittamaan päälleen, niin voi kyllä heittää itsensä kanssa sellaiset yläfemmat, että käsien läpsähdys kuuluu naapurin eteiseen asti, missä tapellaan yhä siitä, onko heijastinliivi nolo vai ei. Kun niin se vain on, että harva koululainen suostuu käyttämään heijastinliiviä.

Lapset kulkevat kouluun autojen keskellä näkymättöminä kuin biisonin pierut.

Äidin mielikuvissa mustiin pukeutunut lapsi ylittää tietä eikä auto huomaa… No, te tiedätte. Ei tarvitse maalata kuvaa siitä, mitä voi tapahtua, kun ison osan vuodesta elämme täällä biisoninpyllynpimeydessä ja lapset kulkevat kouluun autojen keskellä näkymättöminä kuin biisonin pierut.

Voi kuulkaa myös käydä niin, että äiti itse lähtee aamulla kiireellä perhekerhoon tai töihin ja huomaa puolivälissä matkaa, että eihän tässä takissa olekaan yhtään heijastinta. Yritä siinä sitten itse näkyä autojen keskellä!

Lue myös Koululaiset jumaliste, nyt äiti opettaa miten puetaan päälle.

heijastava pipo

Heijastimet eivät ole enää ongelma

Meillä koko perheen heijastinongelma on ratkaistu jo monta vuotta sitten Nettihatun pipoilla, joissa on iso heijastin. Meillä on jokaisella Nettihatun pipoja. Pipoissa iso ja näyttävä heijastin kulkee kätevästi mukana henkivakuutuksena.

Pipot eivät ole menneet miksikään vuosien käytössä ja monissa pesuissa. Ne eivät ole kulahtaneet, venyneet tai muuten menettäneet muotoaan. Heijastin ei ole kulunut eikä halkeillut.

Pipoissa on heijastavina kuvina esimerkiksi eri koirarotuja, erilaisia tekstejä ja erilaisia lasten ja aikuisten makuun olevia kuvia. Meiltä löytyy muun muassa sydämiä, hevonen, koira, perhonen, säbämaila ja jääkiekkoilija.

heijastava pipo heijastava pipo

Tuotteiden takana upea menestystarina

Nettihatulla on nykyään myös heijastavia lapasia, jotka sopivat nuorille ja aikuisille. Niiden päällinen on trikoota ja vuori mikrofleeceä. Nettihatun tuotteilla on avainlippu, joka kertoo suomalaisesta työstä.

Nettihattu on neljän lapsen äidin Sinikka Päivärinnan menestystarina, joka alkoi vuonna 2007. Hänellä oli toive työllistää itsensä ja olla samalla koulusta iltapäivisin kotiin palaavia lapsiaan vastassa. Päivärinta alkoi kokeilla siipiään kotinsa keittiön pöydän ääressä. Keittiön pöydän jälkeen toimitiloja on laajennettu neljä kertaa. Nykyään Nettihatun pipotehdas sijaitsee perheen kodin pihalla omassa rakennuksessa.

Nettihattu on perheyritys, jossa jo aikuistuneista lapsista kolme työskentelee opiskelujensa ja töidensa ohella. Lisäksi yritys työllistää yhden kokopäiväisen ompelijan ja kaksi osa-aikaista ompelijaa.

heijastava pipo

Arvonta: Heijastava pipo ja heijastava lapaset!

Nettihattu ja Yli pyykkivuorten arpovat kahdelle seuraajalleen heijastavan pipon ja heijastavat lapaset.

Ilokseni saan kertoa, että Nettihattu ja Yli pyykkivuorten arpovat kahdelle seuraajalleen heijastavan pipon ja heijastavat lapaset!

Paketin arvo on 45,80 euroa plus postikulut. Arvonta-aika päättyy sunnuntaina 27.10. kello 20. Katso osallistumisohjeet kuvien alta.

heijastava pipo heijastava pipo

Osallistu arvontaan

  • Käy kurkkaamassa Nettihatun sivuilta, mitkä lapaset haluat. Nettihatun heijastavat lapaset tässä.
  • Käy kurkkaamassa Nettihatun sivuilta, minkä pipon haluat. Nettihatun heijastavat pipot muun muassa tässä.
  • Osallistu blogin kommenttikentässä. Kerro, mitkä lapaset ja minkä pipon haluat. Huom: muista laittaa toimiva sähköpostiosoite piiloon jäävään osaan viestissäsi!
  • Osallistu Instagramissa. Tykkää sivusta @hannamaariap ja @nettihattu. Kerro, mitkä lapaset ja minkä pipon haluat.
  • Osallistu Facebookissa. Tykkää sivusta Yli pyykkivuorten ja Nettihattu. Kerro, mitkä lapaset ja minkä pipon haluat.
  • Yksi paketti arvotaan blogissa ja Instagramissa osallistuneille ja yksi paketti Facebookissa osallistuneille. Voit osallistua kaikissa kanavissa halutessasi useita kertoja. Jokainen pipo- ja lapaskommentti on uusi arpa.
  • Arvonta-aika päättyy sunnuntaina 27.10.2019 kello 20.
heijastava pipo

Miten sinä saat lapsesi ja nuoresi käyttämään heijastimia? Muistathan käyttää myös itse?

Lue myös

X