Yli pyykkivuorten

Kuukauden sokerittomuus: En tarvitse enää suklaata (whaaat?!!)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
sokerittomuus

Sokerittomuus on nyt kestänyt jo kuukauden. Ihan mahtavaa!

Tällä kertaa lähdin sokerittomuuteen eri tilanteesta kuin viimeksi. Viimeksi taustalla oli joulun ja uudenvuoden ajan välinen mässäilyorgia, nyt ihan tavallinen arki.

Viimeksi tein sokerittomuushaasteen kahdestaan miehen kanssa, nyt mukana on Yli pyykkivuorten -blogin sokerittomuusryhmä Facebookissa. Ryhmässä on jo 250 jäsentä.

sokerittomuus

Sokerittomuuden isoin havainto

Ruuan jälkeen ei tule tunne, että tarvitsen makean jälkkärin.

Tällä kertaa minulle ei ole tullut vielä näkyviä tuloksia. Painoa on pudonnut maksimissaan kilon eli ei oikeastaan mitään. Senttejä ei ole lähtenyt. Jotkut ryhmään kuuluvat ovat saaneet jo todella isoja tuloksia aikaan painossa ja senteissä.

Minulle isoin plussa on ollut se, että pärjään hienosti ilman sokeria. En tarvitse suklaata mihinkään!

En osta kauppareissulla suklaapatukkaa enkä viikonlopuksi suklaalevyä. En ole tarvinnut proteiinivanukkaita enkä ateriankorvauspatukoita. En tuomitse, jos joku tarvitsee, mutta minä en ole tarvinnut suklaan tilalle mitään.

Ruuan jälkeen ei tule tunne, että tarvitsen makean jälkkärin. Töissä kahvitauolla en tarvitse teeni kanssa keksejä tai pullaa. Karkkihyllyn, keksikipon tai täytekakun ohi voi kävellä tuosta noin vain. En myöskään ajattele suklaata tai muuta sokerista.

sokerittomuus

Finnejä sokerittomuuden takia?

Tässä haasteessa oli lupa pitää reissun tai juhlien ajan taukoa.

Moni on saanut turvotusta pois, mutta minulla vain huonon IBS-tilanteeni vuoksi yltyy turvotus. En anna sen masentaa vaan jatkan sokerittomuutta.

Tässä haasteessa oli lupa pitää reissun tai juhlien ajan taukoa. Olenkin syönyt muutaman karkin ja yhden suklaakakkupalan sekä haasteessa vältettäviä hampurilaisiakin pari kertaa. Tällä viikolla pidän myös taukopäiviä viikonloppureissun vuoksi, mutta palaan taas sitten ruotuun.

Yksi selkeä muutos on myös, että ihoni akne räjähti kukkimaan. Pohdin, että liittyykö se sokerin poistumiseen, että iho puskee nyt kuonat ulos? Toivon, että se on niin!

Mitä tuloksia sinulle on tullut? Jatkatko mukana jouluun asti?

Sokerittomuus postauksissa

Haaste sinulle! Sokerilakko kanssani jouluun asti

Vinkit sokerittomuushaasteen onnistumiseen (Liity mukaan ryhmään!)

Blogini sokerittomuushaaste: jo yli 200 päässyt eroon sokerikierteestä

Edellisen sokerittomuushaasteen postaukset

Kuukauden sokerittomuus: muutokset kropassa

Kahden kuukauden sokerittomuus: katso tarkat mitat!

Lue myös

X