Mainos Yli pyykkivuorten

Täydellisen viikonlopun menu: hulluja naisia, skumppaa ja sviitti Hotel Sveitsissä

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö

Hotel Sveitsi

Kaupallinen yhteistyö Hotel Sveitsi

”Et kai Hanna nyt ala vähän tottua hotellin sviitissä skumpan juomiseen?” kysyi mieheni nauraen, kun taas pakkasin tavaroitani täynnä innostusta tulevasta viikonlopusta. Niin, no ehkä, voi olla, mutta kun nämä jutut ovat nyt vain parasta elämässäni! Nautin siitä, että vuosien ja vuosien äitiyden jälkeen olen nyt muutakin kuin vain äiti ja että minulla on ympärilläni ihania, hulluja naisia.

Sain lapset 23-, 26- ja 31-vuotiaana. Sen jälkeen elämäni on ollut täynnä vaipanvaihtoa, yösyöttöä, puhkeavia hampaita, opiskelua, päiväkoteja, uusia äitiyslomia ja hoitovapaata, lisää opiskelua, töitä ja lasten kouluikää. Nyt, kun olen 39-vuotias ja pieninkin on 8-vuotias, elämässäni on myös tilaa ihan uusille asioille.

Tänä syksynä olen tehnyt vaikka mitä ihanaa kaikkien niiden vuosien vastapainoksi, jolloin oli aika pitää vain lapsia sylissä ja lukea satuja. Olen tänä syksynä käynyt muun muassa työporukalla Tallinnassa ja miehen kanssa Haikon Kartanossa ja olen lähdössä ensi viikonloppuna ystävän kanssa koko viikonlopuksi Kuopioon.

Viikko sitten vietin ihan mahtavat 24 tuntia Kaksplussan portaalibloggaajien kanssa Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä. Ehkä vieläkin vähän sattuu mahaan sen nauramisen jälkeen.

Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi: moderni elämyshotelli

Hotel Sveitsi on moderni kokous- ja elämäyshotelli vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Hotel Sveitsi on todellinen aktiivilomailijan unelmakohde: hotellin yhteydessä on kuntosali Fit Park Sveitsin lisäksi Sveitsin uimala, pakohuone WayOut Sveitsi, Superpark Sveitsi, elokuvateatteri BioRex Sveitsi, puihin rakennettu seikkailurata SeikkailuSveitsi ja kauneushoitola Beauty & Wellness Sveitsi.

Hyvinkäällä sijaitsevat myös muun muassa Sveitsin hiihtokeskus, jossa on neljä valaistua rinnettä, jääliikuntakeskus ja Hyvinkään ratsastuskoulu. Vaikka vielä ei olekaan lunta, ei ollut silti ihme, että syyslomaviikolle sijoittuneet bloggaajatreffit vietettiin täpötäydessä hotellissa! Varsinkin lapsiperheitä oli hotellissa todella paljon.

Emme olleet kukaan käyneet ennen Hotel Sveitsissä, joten odotimme ihan uutta elämystä.

Hotel Sveitsi

Kuulumisten vaihtoa ravintola Tilassa

Matkustin Hyvinkäälle autolla Selinan (Kun äiti kelaa -blogi) kanssa. Tapasimme hotellissa muita odotellessamme Ready, Steady, Flow -bloggaajan Emmin, joka tuli meitä nopeasti moikkaamaan.

Juttelimme hotellin meille varaamassa sviitissä, jossa meitä odotti ihana hedelmälautanen. Jonkin aikaa ehdimme jutella sviitissä ennen kuin Terhi (Jyllannin suomineito), Desire (Desire Nyman), Jasmin (Munakoisoni ja minä) ja Reetta (Sellaista sattuu) ehtivät perille.

Ensimmäisenä menimme Hotel Sveitsin Tila-ravintolaan lounaalle. Ravintolan keittiöstä löytyikin yllättäen gluteenitonta pastaa, joten minäkin sain himoitsemaani pastaa, vaikka sitä ei listalla lukenut. Ihanaa, että kysymällä saakin ekstrapalvelua!

Ruokia odotellessa ehdimme jo vaihtaa vähän kuulumisia. Oli ihan mielettömän hienoa nähdä taas näitä naisia, joiden kanssa saa koko ajan nauraa!

Hotel Sveitsi Hotel Sveitsi

Juttelua sviitin sohvalla

Syömisen jälkeen menimme kaikki porukalla sviittiimme. Maistelimme jälkkäriksi hedelmiä sekä Terhin Tanskasta tuomia tuliaissuklaita.

Bloggaaminen on harrastuksena ja työnä harvinaista ja yksinäistä. Oli ihan mahtavaa taas tavata kollegoita ja puhua kaikesta siitä, mitä bloggaamiseen kuuluu: algoritmeista, yhteistöistä, somekanavien ylläpidosta, seuraajamääristä, lehtien jaoista, somen satunnaisesta vihapuheesta, postausmääristä ja vaikuttamistyöstä. Rakastamme kaikki tätä harvinaista harrastusta, josta aika harva tietää tarkemmin. Olipa ihanaa kaikessa rauhassa fiilistellä sviittiä ja hotellin ilmapiiriä ja jutella.

Terhi ja Jasmin kävivät testaamassa hotellin kuntosalin. Me muut teimme lähtöä Sveitsin uimalaan, mutta juttu toisensa jälkeen liimasi meidät syvemmälle sviitin sohvaan. Puhuimme Selinan rankoista kokemuksista lapsen ECMO-hoidoissa ja omassa sairaudessaan, joka oli tappaa hänet useasti, ja muutenkin puhuimme elämistämme.

Lopulta emme enää edes ehtineet uimaan, mutta tällä kertaa se ei haitannut. Kävimme kävelemässä hotellissa ja katselemassa ympäristöä ennen kuin oli jo aika valmistautua illalliselle.

Hotel Sveitsi Hotel Sveitsi Hotel Sveitsi Hotel Sveitsi Hotel Sveitsi
hotel Sveitsi hotel Sveitsi
hotel Sveitsi

Kuva Selina, Kun äiti kelaa

Illallinen ravintola Tilassa

Meille oli varattu illallinen upeasta Tila-ravintolasta. Minä otin alkupalaksi Talon klassikko-Skagenin, jossa oli Sveitsin muhkea Toast Skagen, sitruunamajoneesissa pyöräytettyjä katkarapuja, kirjolohenmätiä, hernepyreetä, paahdettua gluteenitonta leipää ja Mäntymäen luomukananmunaa.

Pääruuaksi otin hampurilaisaterian ja jälkiruuaksi ihanan jäätelöannoksen.

Hotel Sveitsi

Kuva Selina, Kun äiti kelaa

hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi

Jatkot sviitissä

Illallisen jälkeen jatkoimme iltaa sviitissämme. Juttelimme siitä, mistä naiset nyt aina juttelevat: lapsista. Haha, ei. Juttelimme miehistä, parisuhteesta ja seksistä. Ja aika paljon muustakin!

Tällä kertaa tapaamisemme oli juttelu- ja ruokailutapaaminen. Minä nautin illallisella pari lasia viiniä, mutta moni ei ottanut yhtään. Tällä porukalla hulvattomiin juttuihin ei tarvita suurta määrää alkoholia tai ei oikeastaan yhtään!

Puolen yön jälkeen kukin kaivautui huoneessaan ylellisen pehmeiden lakanoiden syleilyyn. Minä tein vielä nukkumaan käydessä itseäni rakastavan päätöksen. Alun perin suunnittelin, että menen aamulla uimaan, mutta laitoinkin kellon tuntia myöhemmäksi soimaan ja heräsin kaikessa rauhassa hotellihuoneen ylhäisessä yksinäisyydessä. Ihanaa!

hotel Sveitsi

Kuva Selina, Kun äiti kelaa

hotel Sveitsi hotel Sveitsi

Hotelliloman kruunu: aamiainen

Mikä on hotelliloman kohokohta? Tietenkin valmis aamupala ihanine tuoksuineen ja makuineen! Kasasimme lautasillemme herkkuja, mutta aivan mykistyimme, kun Terhille tuotiin pöytään vegaaninen aamupala. Siis vau mitä luksusta! Todella upea vegaaninen aamupala!

hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi hotel Sveitsi
hotel Sveitsi

Kiitos Hotel Sveitsi

Kiitos hullut, ihanat naiset seurasta ja Hotel Sveitsi upeista puitteista syksyn blogitreffeillemme! Ensi kerralla haluan ehdottomasti kokea Hotel Sveitsin perheen kanssa. Lapset innostuisivat varmasti ainakin Superparkista, uimalasta ja elokuvateatterista. Kätevää, kun ne kaikki ovat saman katon alla.

Oletko sinä käynyt Hotel Sveitsistä? Mitä aktiviteettiä kokeilit vai keskityitkö vain hyvään seuraan ja hyvään ruokaan kuten me tällä kertaa?

Lue myös

Naurua ja ystävyyttä: Bloggaajatreffit Break Sokos Hotel Flamingossa

Ihana Otavamedian blogipäivä – yllärinä palkinto blogilleni!

Lue myös

X