Yli pyykkivuorten

Blogin lukijamäärä ja luetuimmat postaukset tällä vuosikymmenellä

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
kesä

Ihan kohta alkaa uusi vuosikymmen, hurjaa! En ole oikein edes ehtinyt sitä ajatella. Uusi vuosikymmen lasten kanssa, töissä ja blogissa.

Aloitin blogini 2010-luvun puolivälissä, heinäkuussa 2015. Aika on mennyt tosi nopeasti. Ensin blogini oli hetken Vuodatus-pohjassa, sitten siirtyessäni joulukuussa 2015 Kaksplussan blogiverkostoon se siirtyi Blogger-pohjaan. WordPress-pohjaan siirryin huhtikuussa 2017 päästessäni Kaksplussan portaaliin palkkabloggaajaksi.

Katselin juuri analytiikkaani tältä portaaliajalta eli kahdelta ja puolelta vuodelta. Tässä ajassa blogiani on käynyt lukemassa  657 756 eri ihmistä. Noin niin kuin verraten: Helsingin kaupungin väkiluku reilu 630 000. Vau, kiitos! Sivunlatauksia minulla on tuolta ajalta 1 706 772 sivunkatselua. Olen hämmentynyt ja kiitollinen.

Jaan tässä teille muutaman koko blogini historian luetuimmista postauksista. Oletko lukenut ne kaikki? Julkaisen lähiaikoina myös postauksen itselleni tärkeimmistä postauksista. Ne ovat ihan eri postaukset kuin nämä.

Lue tästä Mikä ja kuka ihmeen Yli pyykkivuorten? Bloggaajan ja sen kanavien esittely.

Postausten linkit ovat postauksen nimessä, kilkkaa siitä!

Kroatia Vodice

Curly Girl Method pähkinänkuoressa

Suomi villiintyi Curly Girl Methodista. Aloitin metodin noudattamisen 1.3. Nyt olen noudattanut metodia kohta kymmenen kuukautta. Teen lähiaikoina uuden postauksen rutiineistani, tuotteistani, fiiliksistäni ja hiuksistani nyt. Tämä postaus on luettu yli 61 000 kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

Koululaiset jumaliste, nyt äiti opettaa miten puetaan päälle

Juttelin Kaksplussan aiemman digituottajan kanssa blogieni aiheista ja puuskahdin, että en ehkä halua kirjoittaa mitään koululaisiini liittyvää, mutta lähtee järki tässä vaatetappelussa. Hän sanoi, että kirjoita heti, hänkin kaipaa vertaustukea. Kirjoitin heti. Tätä postausta jaettiin laajasti monessa paikassa. Jopa opiskelukaveri työpaikassa yläkoulussa joku opettaja luki tämän aamunavauksessa.

Postausta on luettu 34 600 kertaa.

syksy, talvi

 

Lapseni ottamasta valokuvasta ymmärsin, että todella painan 148 kg

Ystäväni tarina -juttusarja on minulle se tärkein. Haluaisin kirjoittaa koskettavia ja roskaisevia tarinoita lukijoideni kokemuksista. Niille ei vaan meinaa olla arjessa aikaa. Lukijani Marin onnistumistarina on luettu 20 000 kertaa.

Blogin luetuimmat postaukset

Voi sitä vittuilun määrään, kun laiha jättää pullan väliin

Aina välillä minuun iskee joku kuntoilu- ja terveellinen elämä -innostus. Se ei valitettavasti ole pysyvää, heh. Mutta jos päätän kiinteytyä ja vähentää sokeria, ympäristö hermostuu. Minulla ei ole siihen oikeutta, koska olen normaalipainoinen. Se hämmentää joka kerta.

Tämä postaus on luettu noin 20 000 kertaa.

Kroatia Vodice

Näiden syiden vuoksi sisarukset tappelevat

Kuuntelin autossa pelkääjän paikalla takapenkin show´ta ja aloin listata ylös syitä, miksi sisarukset tappelevat. Lista venyi ja venyi. Syntyi tämä postaus, joka sai myöhemmin pikkusiskon Näiden syiden vuoksi sisarukset tappelevat kesälomalla ja pikkuveljen Näiden syiden vuoksi sisarukset tappelevat jouluna.

Liity 17 000 muun lukukerran joukkoon ja katso, kuinka monta kertaa tulee check.

Sisarustappelu

Tupakka ja viisi muuta faktaa minusta

Tämä postaus on luettu 16 500 kertaa ehkä siksi, että tämä taisi olla jonkun luetumman postauksen aiempi postaus, mihin moni siirtyi. Tai sitten teitä kiinnostaa suhteeni tupakkaan.

Yli pyykkivuorten

Lasteni isä on elinkautisvanki

Tämän Ystäväni tarina -tekstin julkaisinkin Kaksplus-lehdessä 5/2019. Sain yksinoikeudella tarinan, jota muun muassa Seiska on havitellut vuosia. Seiskan päätoimittaja oli lähettänyt tälle ”Katrille” viestin ja sanonut, että eipä olisi itse osannut paremmin kirjoittaa juttua. Olen kiitollinen, että sain kirjoittaa tarinan, johon liittyy paljon surua, huolta ja onnea – ja pienten tyttöjen kikatusta ja rakkautta.

Tälle piirtyy lukukertoja 15 500.

Daimkakku

Tältä näyttää kolme lasta synnyttäneen maha

Näytin rehellisesti mahani ja pyysin muitakin näyttämään somessa mahansa. Syntyi #mahahaaste ja some räjähti. Sadat näyttivät, miltä näyttää eri-ikäisen naisen maha, oli synnyttänyt tai ei, käynyt leikkauksissa tai oli minkä kokoinen vain. Kauniita, erilaisia mahoja.

Lukukerrat 14 700.

Blogin luetuimmat postaukset

Näin lapsiperheen koti pysyy siistinä

Välillä meillä on todella siistiä, välillä taas ei, ainakaan joka huoneessa. Kasasin postaukseen meidän vinkkejämme. Vinkit on luettu 14 000 kertaa.

arkivapaa

Oletko lukenut näistä jonkun jo?

Lue myös

X