Yli pyykkivuorten

Parisuhteemme tämän hetken kuumin nautinto

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
yli pyykkivuorten
Matkalla aamupalalle. Kun teini ei ollut näkemässä, pystyimme olemaan ällön lällyjä.

Tässä teille kurkistus avioliittomme kulisseihin. Kerron teille lukiossa alkaneen lovestorymme tämän hetken suurimman nautinnon.

Päästäkseni nautinnon kliimaksiin, on kerrottava päivän rutiineista aamusta alkaen. Oletteko valmiita?

Parisuhde ja aamun voihkinnat

Minun herätyskelloni soi aamuisin 6.05, mutta en koskaan nouse silloin. Miehen kello soi 6.15. Miehen kellon soitua saatamme vähän voihkia hiljaa. Toinen voihkii, että ”Ei” ja toinen, että ”Ei missään tapauksessa”. Se voihkinta kuvastaa innokkuuttamme heräämiseen. Usein myös sanomme, että ”Jos nyt olisi viikonloppu, heräisin ihan samaan aikaan, paitsi että 3-4 tuntia myöhemmin!” ja toinen on siihen, että ”No vähintään!”.

Sellaista se voihkinta on tässä vaiheessa aamua ja tässä vaiheessa parisuhdevuosia.

Nousemme ylös ja toinen herättää Aavan. Aamu kuluu kiireisissä aamutoimissa sen enempää toisiimme törmäämättä.

parisuhde

Käsikädessä kuljemme aamupalalle tavallisena torstaina. Öö ei.

Todelliset keski-iän kiksit

Kun minä tulen töistä kotiin, muu perhe on jo kotona ja mies on tehnyt jo ruuan. Voihkin tietysti nautinnosta, kun on valmis ruoka pöydässä. Todelliset keski-iän kiksit! Vielä kun mies yhä useammin ilahduttaa ja tekee kasviruokaa tai vegaaniruokaa ihan minun mielikseni, vaikka siis koko perheemme on sekaani.

Lue myös En tee koskaan ruokaa.

Ilta menee lasten kanssa koulukuulumisista, ruutuajoista ja käyttörahoista keskusteluun, kotitöihin, treenikuljetuksiin, kauppareissuihin, omaan liikuntaan, sometöihin,  suihkuihin, iltasatuun… Läpsystä vaihtoa, luistimet varastosta, muista antaa se raha lapselle kouluun mukaan, onko kaverin synttärilahja ostettu, ai kaikki verkkarit pieniä, huoh.

Lue myös Kuinka paljon äitien kestävyyskuminauha venyy?

Parisuhdenautinnon aika

Sitten saadaan Aava nukkumaan. Isommat tekevät vielä omia juttujaan tai iltatoimiaan. Kello on ehkä vasta 21. On meidän parisuhdenautintomme aika!

Keski-ikäinen vanha pari Pirkkalasta kääriytyy saman peiton alle. Okei ei, miehelle tulisi kuuma. Yksin kääriydyn, mutta hän on ihan vieressä.

Avaamme telkkarin. Nautinnon tyylilaji on ”Aivot narikkaan” ja nimi on Remppa vai muutto.

Parisuhde

Välillä parisuhdeaika on myös sillä toisella, telkkarittomalla sohvalla istumista yhdessä. Kuva Ig @hannamaariap.

Riittävä parisuhdeaika

Katsomme, kun Jillian ja Todd puhuvat asunnoista, joissa on kahdelle hengelle 350m2 ja viisi makkaria omilla kylppäreillä, open concept family room (avointa tilaa olkkarissa), two sinks (kaksi pesuallasta yhdessä vessassa), hulppea ensuite (makuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone) ja mudroom eli kuraeteinen.

Sitä me kuulkaa tällä hetkellä katsomme kahdestaan, koska aina ei riitä kapasiteettia ja voimavaroja mahtaviin juonenkäänteisiin eikä toisaalta mielettömiin treffi-iltoihin, yhteisiin juoksulenkkeihin tai syviin ja analyyttisiin keskusteluihin. Ihan riittää vain Remppa vai muutto vierekkäin sohvalla.

Sellaista se vaan välillä on, että parisuhde on hetken vain lähinnä sitä, että tuijottaa Kanadan Vancouverin asuntotilannetta jalat toisensa päällä limittäin sohvalla yökkäreissä tukka takussa ja juuri ja juuri kestää hereillä. Se on kuulkaa ihan jees. Ihan riittävä, just hyvä. Ensuite! Open concept family room!

Mikä on teidän parisuhteenne juttu tällä hetkellä? Vastaa blogin Facebookissa tai Instagramissa.

Lue myös

Lapsiperhearjessa unohtuu, että aikuiset ovat rakastavaisia

Älä tee johtopäätöksiä parisuhteestani someni perusteella

Parisuhdeaikakateus

31.12.1999 olin 19 – ja menimme salaa kihloihin

Kihloihin 19-vuotiaana – mitä oikein ajattelin?

Lue myös

X