Yli pyykkivuorten

Onnellisuuteni syy (ja arvonnan voittaja!)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Silja Serenade
Silja Serenadella 2019 testaamassa arskoja.

Heippa ihanat siellä! Tänään olen onnellinen ja iloinen. Kerron teille miksi.

Sitä ennen kerron, että Fanfaarin kanssa tekemäni Curly Girl -metodiin liittyvän yhteistyön arvonnan voitti Sanna Jansson. Onnea!

Lue tästä postaus Curly Girl Method -kampaamo Fanfaari Tampereelta pelasti hiuskriisini!

Tänään olen onnellinen, koska

– Olen lukiota käyvän Matildan kanssa kahdetaan kotona muutaman arki-illan. Sellaista luksusta ei meillä yleensä ole, koska mummolat ovat 400 km:n päässä eikä useinkaan vain osa porukasta ole poissa. Useimmiten poissa on mies työmatkalla.

– Kävimme eilen rauhassa saunassa ja juttelimme paljon vaikka mistä.

– Kävimme tänään kahdestaan syömässä ja vähän shoppailemassa. Meillä oli tosi kivaa! Ihanaa, kun emme vain tappele, tai niin kuin yleensä, että minä koen olevani vain valittava paska mutsi. Elämä murrosiän kanssa on välillä aikamoista pään seinään hakkaamista. Tänään tuntuu taas tosi hyvältä! Lue tästä postaus Minusta on tullut paska mutsi.

– Mies, Aava ja Henrik ovat talvilomalla mummolassa Punkaharjulla. Sieltä tuli mökiltä ihania lumisia kuvia. Heidän loma näyttää ihanalta.

– Vaikka vakityöpaikka ei nyt auennut ja olen harmissani, iloitsen siitä, että rakastan nykyistä työtäni. Minulla on niin ihanat työkaverit ja ihania työtehtäviä, että ehkä itken, kun sijaisuus loppuu. Lue tästä postaus Vaikeasti työllistävä ala vaikuttaa itsetuntoon.

– Aurinko paistoi tänään ja oli pikkupakkanen!

– Huomaan monessa asiassa, miten hyvinvoiva parisuhde minulla on. Se näkyy lastenkasvatuksessa, raha-asioiden jakamisessa ja hoitamisessa, kotonaolossa ja kotiin panostamisessa, toisen huomioonottamisessa ja rakkaudessa. Ehkä parasta on yhteinen huumori. Lue: hän nauraa vitseilleni.

On vaikea uskoa, että se poika, jonka kanssa aloin seurustella 17-vuotiaana on yhä vierelläni.

Lue tästä postaus Kihloihin 19-vuotiaana – mitä oikein ajattelin?

Silja Serenade

Silja Serenadella 2019 testaamassa arskoja.

 

– Kaikkien lasten kanssa on hyvä puheyhteys ja he kertovat asioitaan. Olen ylpeä ja kiitollinen heistä, ja sanon sen usein. Sanon heille joka päivä, että rakastan heitä.

– Olen viestitellyt monen ystäväni kanssa lähipäivinä. Mieletön rikkaus, että minulla on heidät.

– Meidän blogiperheen Desire Nyman ja Äiti ja Melukylän lapset -Terhi saivat peräkkäisinä päivinä vauvat. Myös Ig-ystäväni Tanja sai juuri vauvan, joten olen saanut seurata onnellista vauva-arkea.

– Olen alkanut nyt liikkua kevyesti tai vähän raskaammin 2-4 kertaa viikossa, missä on 2-4 kertaa enemmän viikossa liikkumiskertoja kuin pitkään aikaan. Olen iloinen siitä, että olen saanut aikaiseksi ja alkanut taas jopa tykätä liikunnasta! Tavoitteenani on, että kun vappuaattona vaihtuu uusi vuosikymmen, uskallan varovasti sanoa, että terveellisemmät elämäntavat ja liikunta ovat osa arkeani.

– Perjantaina lähden koko viikonlopuksi ystäväni Pian 40-vuotissynttäriristeilylle! Tutustuin Piaan 5-vuotiaana ja olemme toistemme lasten kummeja. Risteilyä on suunniteltu marraskuusta asti, ja olen todella innoissani! Meitä lähtee sinne iso joukko. Osan tunnen tai tiedän jo ennestään ja osaan olen nyt jo pikkuhiljaa tutustunut wa-keskusteluissa. Ihan mieletöntä lähteä risteilemään tällaiselle vapaa-ajan reissulle, kun yleensä ne ovat olleet minulla työmatkoja. Vaikka tämä ei olekaan yhteistyö, laitan varmasti jotain Instan stooreihin, joten seurailkaahan!

Lue tästä postaus Appiukon, anopin ja lankomiesten kanssa merillä – Silja Line tarjosi parhaat 70-vuotisbileet

Silja Symphony

Ehkä sitten ensi kerralla taas postaussarjaa Nelikymppinen avautuu, kun nyt tuli tällainen onnellisuuspostaus. Mikäs fiilis teillä tänään?

Yli pyykkivuorten Facebookissa ja Instagramissa. Liity joukkoon!

Lue myös

X