Yli pyykkivuorten

Korona-aika, päivä 12: Tuetaan yhdessä paikallisia yrittäjiä!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
tue yrittäjiä

Nyt jos koskaan tuntuu todella hyvältä tukea paikallisia yrittäjiä. Päätin jo alkuviikosta, että viikonloppuna tuemme pirkkalalaisia lempiyrittäjiämme ja haemme viisihenkiselle perheelle lauantain ruoan heiltä. Halusin tukea kahta eri yritystä jakamalla porukan tilaukset kahtia, vaikka näin toimme tietysti kumpaankin vähemmän rahaa kuin normaalisti.

Halusin myös käydä sanomassa näihin firmoihin, että he ovat ajatuksissamme ja että tuntuu kurjalta heidän puolestaan.

Tuntuu tosi pahalta ajatella yrittäjiä, jotka ovat nyt pahan paikan edessä. Vuokrat ja muut laskut on maksettava, mutta tuloja ei tule. Tosi kurja juttu.

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, haluan vain kertoa, mistä kävin hakemassa tänään ruoat. Näissä kummassakin paikassa on hyvää ruokaa, mutta ennen kaikkea todella sydämellinen ja lämmin palvelu. Näihin yrityksiin sisään astuessa tuntuu kuin tapaisi jonkun tutun. Se ei ole mikään pikku juttu eikä mitään itsestäänselvyys.

Hain siipiä ja ristikkoperunoita Pirkkalan Teboililta ja pizzaa ja kebabaterioita Lounasravintola Marinasta. Juttelin kummassakin paikassa hetken tilanteesta. Marinassa tarkistin vielä kerran, että Aavan pizza on gluteeniton. Yrittäjä sanoi, että kyllä on ja hän kyllä muistaa, että pienin lapseni on keliaakikko. Samalla hän vielä antoi mukaani kolme tikkaria, kun hän muisti, että minulla on kolme lasta kotona. Vau mitä huomioimista!

tue yrittäjiä

Tsemppiä yrittäjät

Tsemppiä Suomen parhaana Teboilina palkittu Pirkkalan Teboil, Lounasravintola Marinara sekä kaikki muutkin ravintola-alan yritykset ja muutkin, joita tämä aika koettelee! Kyllä tämä aika vielä menee ohi.

Mitä firmoja sinä olet nyt tukenut?

Lue myös

X