Yli pyykkivuorten

KURKISTA KOTIIMME KULISSIEN TAAKSE

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Instagram hannamaariap
Instagram @hannamaariap

Hei te ihanat! Istun tietokoneella lauantai-iltana kello 22.45. Mies katsoo leffaa, Henrik on mummoloissa ja mökeillä Savonlinnassa, Aava nukkuu ja Matilda on omassa huoneessaan. Otin lasillisen viiniä ja avasin blogin.

Huomenna sunnuntaina meille tulee neljä kaveria juhlimaan Aavan 9-vuotissynttäreitä. Hän kutsui kuusi, joista kaksi ei valitettavasti pääse tulemaan. Aava odottaa innolla juhliaan. Aava ja Matilda leipoivat tänään kakun. Huomenna laitamme kakun lisäksi pöytään nakkeja ja ranskalaisia, kasviksia, tuoretta ananasta, sipsejä, poppareita ja karkkeja. Jos ehdin, teen vielä pizzaa. Aava päätti nämä kaikki tarjottavat. Tosi pienellä järjestelyllä ja tosi pienellä stressillä mennään. Ohjelmassa heillä on muun muassa leikkejä kepparitallissa. Kurkkaa tallia tästä.

Ennen kuin lähden pesemään hampaita ja nukkumaan, vinkkaan teille somekanavistani. Seuraatko jo blogin Facebook- ja Instagram-sivuja?

Instagram hannamaariap

Instagram @hannamaariap

Seuraa Yli pyykkivuorten -blogia Facebookissa ja Instagramissa

Facebookissa minulla on huima 7000 tykkääjän joukko. Facebookissa jaan humoristisia oivalluksia oman perheemme arjesta sekä muita somessa vastaantulleita hauskoja postauksia. Parasta Facebook-sivulla, jota pidän ihan ryhmänä, on vertaistuki ja keskustelut. Tule ihmeessä mukaan!

Instagramissa pääsette kurkistamaan kotiamme. Tänään kuvasin nopeutettuja intervallivideoita, kun siivosin hirveässä kaaoksessa olevaa kotimme keskikerrosta. Lapsista kuvaan usein Aavan touhuja, jos hän vaan antaa luvan. Kuvaan reissujamme, ystävieni kanssa illanviettoja ja keikkoja sekä muun muassa arki-iltojamme ja ruoanlaittoa. Rakastan myös sisustusta ja astioita, jotka näkyvät Instassa.

Kurkkaa tästä mistä olette eniten kiinnostuneita: Rakastatte kotini sotkuja, kompuroimistani äitiydessä – ja miestäni

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Viikon ensimmäinen ilta kotona. Olen joka ilta ollut jossain yömyöhään tai tehnyt töitä koko illankin. Tätä perjantaita ja rauhallista iltaa odotin kovasti! . Mies lähti viettämään viikonloppua veljiensä kanssa. Minä lupasin viedä lapset ravintolaan. Luulin sanoneeni lähtöajan teinille, mutta en sitten sanonutkaan. Huusin ja raivosin hänelle, koska hän ei lukenutkaan ajatuksiani eikä ollut lähtöilmoituksestani viidessä minuutissa autossa. 🤷‍♀️🤦‍♀️ . Teinit tappelivat autossa. Pakotin lapset pariin kauppaan minun asioilleni ennen ravintolaa. Poika jäi odottamaan autoon, mutta tytöt sain mukaan. . Autossa alettiin vääntää sopivasta ravintolasta. Vanhin lapsi ilmoitti, että haluaa vain kyydin kotiin, että ei tarvitse lähteä meidän kanssa minnekään. Sain suostuteltua lopulta. . Päätin maksajan itseoikeudella ravintolan. Me kolme osasimme käyttäytyä eikä vanhin lapsi lähtenyt kesken ruokailun pakoon. . Tosin puhuimme naisten hedelmällisyysiästä ja kun aloin selittää siittiöistä ja vaihdevuosista, nuoret vaimensivat minut äänensävyllä, jolla olisi voinut leikata kurkun auki. ”Ei ravintolassa muiden kuullen siittiöjuttuja, äiti hiljaa!” Nolasin. 🤷‍♀️ . Kävimme tutustumassa kylän remontoituun Supermarkettiin ostamalla jäätelöä ja irtokarkkeja illaksi. Se oli sellainen toimivaksi havaittu simsalabim, että viimeistään saatiin solmittua rauha. 😂🍧🍬🍭 . Nyt pienellä on kaveri kylässä ja isommat puuhaavat omia juttujaan. Istun sohvalla HS viikko sylissäni ja selailen somea. . Juuri nyt on hyvä näin.

Henkilön Yli pyykkivuorten -blogi (@hannamaariap) jakama julkaisu

Tulkaahan seuraamaan meitä myös somekanaviin! Huomenna sunnuntaina 7.6. tulee stooreihin Aavan synttäritunnelmia!

Seuraa tästä: Instagram @hannamaariap ja Facebook Yli pyykkivuorten.

Mistä asti olet lukenut blogiani? Muistatko ensimmäisen postauksen tai somejaon, johon törmäsit? Kerro se somekanavassani tai blogin kommenttikentässä! Ihanaa, että seuraat!

Lue myös

X