Yli pyykkivuorten

SOUTUVENEEN VUOKRAUS 2,5 EUROLLA – MAHTAVA JUTTU KOTIKUNNASSA!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
soutuvene Pirkkala

Paras helteisen kesäpäivän idea: soutuveneen vuokraus!

Vuokrasimme viikonloppuna ensimmäistä kertaa soutuveneen. Paikallisella Pirkkalan Pursiseuralla on kaksi soutuvenettä, joita saa vuokrata maksimissaan viideksi tunniksi kerrallaan. Vuokrahinta on huikeat 2,5 euroa tunnilta, ja hintaan sisältyy pelastusliivien lainaaminen. Ihan mieletöntä!

Meillä ei ole täällä Pirkanmaalla venettä, ja kummankin meidän vanhempien mökeille on 400 km. Pääsemme käymään mökeillä yleensä juhannuksena ja heinäkuussa lomalla. Emme siis pääse usein veneilemään. Olikin ihan mahtavaa päästä vesille!

soutuvene Pirkkala
soutuvene Pirkkala
pirkkala soutuveneen vuokraus Pirkkala soutuveneen vuokraus Pirkkala

Helppo soutuveneen vuokraus

Minä, Antti ja Aava kävimme soutelemassa kolmen tunnin ajan. Soudimme seurakunnan Pappilaan, jossa söimme eväitä ja ihastelimme söpöjä lampaita. Aavakin souti hetken. Oli tosi lämmin, ja oli ihan mahtavaa päästä vesille katselemaan vesilintuja, kauniita rantasaunoja, mökkejä ja taloja ja ohi ajavia veneitä.

Olipa hieno kesäviikonloppu! Tykkäättekö te käydä vesillä?

Ps: Jos olet Pirkkalasta, löydät lisätietoja veneen vuokramisesta linkistä Vuokraa soutuvene käyttöösi. Soutuveneen vuokraus oli superhelppoa ja nopeaa netissä. Oletko vuokrannut Muumimamma- tai Muumipappa-venettä?

Lue myös

X