Yli pyykkivuorten

JUHANNUS TULEE: LUVASSA JUHANNUSSIMAA JA ALASTOMIA NAISIA

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
autistinen lapsi

Juhannus, ja yhä sinkkuna? Entisaikaan ei vissiin ollut kukaan sinkkuna juhannuksena, koska vanhojen juhannustaikojen mukaan naiset kulkivat pelloilla ja hyppivät kokkojen yli alasti. Kaipa siinä nyt seuraa löytää!

Juhannus, se juhannusyö eli perjantain ja lauantain välinen maaginen yö, on täynnä odotusta, toiveita, taikaa ja tulevan lemmen lupausta. Se on varattu heille, jotka etsivät rakkautta, juhannusheilaa tai silmäniloa. Saadaksesi osasi juhannuksen maagisesta taiasta sekä mahdollisesti saadakseni unelmasi käyvän toteen, noudata näitä yksinkertaisia ohjeita!

Juhannussimat kylmään, tästä se lähtee! Entisajan juhannustaiat, ole hyvä!

juhannustaiat

Juhannus ja juhannustaiat

Ohjeet naisille:

Riisuudu alasti. Sheivaa, jos siltä tuntuu. Suosittelen.

Ennen saunaa peruuta selkä edellä kohti puupinoa. Jos pylly osuu halkaistuun halkoon, saat varatun miehen. Jos persus kolahtaa kokonaiseen halkoon, saat ihan omaksesi jonkun herrasmiehen. Bonuksena saat ehkä tikkuja pakaroihin niin paljon ja niin syvälle, että saatat rakastua päivystyksen komeaan urokseen, joka nyppii tikkuja peräkontistasi koko juhannusyön ajan.

Kurkista kaivoon, lampeen tai lähteeseen. Näet veden pinnan heijastuksessa tulevan miehesi. Jos juhannussimaa on paljon jo nautittuna, niin tämä mies on ensihoitaja, joka saa naarata alastoman itsesi tästä vesialtaasta. Todennäköisesti hän myös elvyttää sinut, eli voit testata heti suutelu- taidot. Jos et syty tälle ammattikunnalle, niin ohita tämä ja edellinen tikkukohta.

Kokkoa poltettaessa katso, mihin suuntaan savu kääntyy. Anoppisi asuu siellä. Jos ei näy komeaa taloa, niin teeskentele, että luulit tuulen just äsken kääntyneen.

Hypi kokon savun yli, niin hedelmällisyytesi kasvaa. Jätä hyppelyt surutta väliin, jos ajatus uhmaiästä, korvatulehduksista ja ruuhkavuosista ei ole sinun juttusi.

Kokon polttamisen jälkeen kirmaaalasti ruispellolle. Pellon omistavan talon poika tulee ottamaan sinut omakseen. Ohita tämä, jos maajussit eivät ole sinua varten tai olet allerginen heinille. Siinä voi nimittäin tähkät pöllytä.

Etsi toinen pelto ja kierrä se kolme kertaa. Kolmannella kierroksella joku odottaa sinua. Voit myös kokeilla mennä suoraan esim. baariin, jos epäilet, että kukaan ei odottele sinua jollain kaurapellolla.

Etsi kasteinen niitty. Kirmaile sydämesi kyllyydestä. Poimi seitsemän tai yhdeksän kukkaa varuilta. Juoksentelu lisää naimaonnen mahdollisuutta. Anna mennä vaan! Laita sykemittari käteen ja Niket jalkaan niin olet katu-uskottavampi ja saat samalla päivän treenin.

Juokse kahdeksan ojan läpi. Yhdeksännessä hän odottaa sinua. Tsemppiä. Oikeesti, tsemppiä. Yritä olla ajattelematta kavereita, jotka ovat Sannan porukoiden mökillä saunomassa. Ojat, etsi ojia. Ps. Muista illalla punkkisyyni!

Laita kaksi peiliä vastakkain. Toisesta peilistä katsoo tuleva puolisosi. Jos olet yksin kotona, niin peilin mies on esim. murtovaras tai aave, luulisin. Ihan vaan varoituksena.

Kuuntele, kuinka monta kertaa käki kukkuu. Yhtä monen vuoden päästä tapaat puolisosi. Jos käki ei kuku, tapaat jo tänä vuonna. Laita korvatulpat!

Jos mikään näistä vastaan tulleista maajusseista ei sytytä, laita tyynyn alle seitsemän tai yhdeksän kukkaa ja sitomaton saunavasta. Unessa näkyy tuleva puoliso, joka sitoo vastan. Aamulla voit herätä rakkaasi kasvot mielessäsi sekä niskat niin maan tuhannen juntturassa, kun olet työntänyt tyynyn alle perhanasti kaiken maailman risuja ja heiniä. Enää tarvitsee etsiä tuleva puolisosi, ellei hän sitten ole esim. eläkeellä oleva matematiikan opettajasi, jonka kodin sijainnin tiedät.

Voit unohtaa kaikki edelliset ja olla vain alasti. Saattaa toimia.

juhannus

Ohjeet miehille:

Etsi alaston nainen. Saattaa sijaita pellon, ojan, kukkakedon, kokon tai kaivon lähellä. Todennäköisemmin siellä mökillä. Laita Google Mapsiin mökin osoite, mutta laita ensin viesti kuitenkin.

Lemmekästä, toiveikasta, onnellista, naimarikasta ja alastonta juhannusta jokaiselle! 

Lähde: Juhannustaiat Wikipedia. 

Postauksen uudelleenjako.

Lue myös

X