Mainos: Puine
Mainos Yli pyykkivuorten

Sneak peek vessaremonteista ja ihanat pyyhemerkit (arvonta: Puine!)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kaupallinen yhteistyö Puine

vessaremontti

Meillä alkaa olla vessaremontit maalissa! Ihan mieletöntä!

Aloitimme vessaremontit korona-ajan alussa purkamalla yläkerran vessasta kaapit, lavuaarin ja pöntön pois. Likaisen ruskea laattalattia maalattiin tumman harmaaksi, ja seinien valkoiset kaakelit maalattiin uudestaan valkoisella. Toukokuussa olleen purkiremontin jälkeen purettiin ja uusittiin myös  alakerran vessa.

Uusimme kumpaankin vessaan pöntöt, lavuaarit, kaapit, hyllyt, naulakot, valot, taulut, matot, roskikset ja jopa wc-paperitelineet. Vessoista tuli ihan erilaiset kuin ennen ja keskenäänkin vähän erilaiset!

vessaremontti
puine

Puine pyyhemerkit

Tällä hetkellä meiltä puuttuu enää yläkerran vessasta lamppu ja alakerran vessasta lattian maalaus.

Vessojen värimaailma on vaalea puu, musta, tumma harmaa ja valkoinen. Vessat saivat ihan täydellisen kruunun, kun saimme Puinelta puiset pyyhemerkit. Pohdin kauan valitsenko mustat, koivun väriset vai valkoiset pyyhemerkit. Päädyin valkoisiin, ja se oli täysin oikea ratkaisu!

pyyhemerkit puine vessaremonttti pyyhemerkit

Jokaiselle oma pyyhemerkki

Yläkerran vessassa meillä on kaikkien hammasharjat, hiusharjat, dödöt ja rasvat ja muut vessatavarat. Sinne halusimme naulakon, jossa on jokaiselle oma pyyhepaikka sekä ystävien pyyhe. Näin isolle perheelle vain pari käsipyyhettä vessasssa ei toimisi. Ne olisivat hetkessä litimärät ja likaiset. Saimmekin Puinelta jokaisen nimellä oman pyyhemerkin, joten oma pyyhe on helppo muistaa.

Alakerran vessassa käyvät useammin vieraat eikä siellä esimerkiksi kukaan meistä pese kasvojaan. Sinne oli sopivat pyyhemerkit ystävät ja kädet -teksteillä. Valitsimme myös alakerran vessaan valkoiset merkit.

puine puine pyyhemerkit
puine

Kuura-kuvataulu lasten kuvista

Sisustusideologiaani kuuluu, että ystävien pyyhe on nimetty eikä vieraan tarvitse arpoa, mihin kuivaa kätensä. Pyyhemerkkien avulla vessoista tulikin ihan täydelliset! Vilautan tässä jo vähän kuvia uusista vessoista. Heti, kun lattia on maalattu ja lamppu asennettu, teen ennen ja jälkeen -kuvilla postauksen.

Saimme Puinelta yläkerran vessaan ihan täydellisen yksityiskohdan: Kuura-kuvataulun. Se kaiverretaan vanerille omasta kuvasta tai esimerkiksi lapsen piirustuksesta. Valitsin kuvan, jossa lapset ovat aika kaukana, mutta jossa parasta on tunnelma ja muisto. Kuva on otettu ehkä viisi vuotta sitten Espanjassa tai Turkissa, jossa juuri saavuttuamme kohteeseen kävelimme illalla meren rannalla. Lapset eivät malttaneet olla menemättä kuumalle hiekalle.

kuura-kuvataulu

Vauvan nimi kakunkoristeeseen

Puine Ky on lahtelainen yritys, joka valmistaa koivuvanerisia pienesineitä ja koristeita. Yksi esimerkki koristeista on usein Instagramissa näkyvät kakunkoristeet, joihin laseroidaan kastejuhlaan, nimiäisiin tai synttäreille lapsen nimi. Puinen verkkokaupasta voi tilata myös esimerkiksi ovikylttejä, koruja ja vauvojen syntymämitoista tauluja.

Arvostan sitä, että ympäristöystävällisyys ja suomalaisuus ovat heille tärkeitä. Yritys käyttää lähellä tuotettua ja läheltä tuotua koivuvaneria ja ympäristöystävällisiä puunkäsittelytuotteita sekä uusiokäyttää joitakin pakkausmateriaaleja. Myös muovia vältetään niin tuotteiden kuin pakkaustenkin osalta mahdollisimman paljon. Tuotteet suunnitellaan ja tehdään Lahdessa. Tuotteiden pääraaka-aine on Koskisen suomalainen koivusta valmistettu ohutviiluvaneri, joka tulee Hirvensalmelta.

kakunkoriste puine

Arvonta: Puinen lahjakortti

Ilokseni saan kertoa, että lukijani saavat Puinen tuotteista -15 prosentin alennuksen 21.–28.6.2020. Lisää koodi ylipyykkivuorten. Verkkokauppaan pääset tästä: Puine kauppa. Alennuksen saa kaikesta paitsi lahjakorteista.

Yhtä suurena ilona kerron, että Yli pyykkivuorten ja Puine arpovat yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin! Voit osallistua blogin kommenttikentässä, Yli pyykkivuorten Facebook-sivulla ja @hannamaariap Instagramissa. Osallistu kertomalla mitä tilaisit, jos voittaisit. Osallistumisaika on  21.–28.6.2020.

Onnea arvontaan!

Lue myös

X